Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńska Arka FC Zawodowi Amatorzy
5-3-2_hold Tactiek xyz
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.3 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten good
outstanding Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Stan met een sublieme pass. Bugaj geeft een lange en hoge pass. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski schiet op doel. Meyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Frakiewicz geeft de bal voor. Stan is nu in balbezit. Stan probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jánosy rent richting de bal. Jánosy schiet op doel. Meyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Ciuciła probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stan de bal. Stan probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Lust probeert naar een medespeler te passen. Bugaj met een sublieme pass. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft een lange en hoge pass. Jánosy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bugaj rent richting de bal. Bugaj passt de bal met de wreef. Stan is nu in balbezit. Stan geeft de bal voor. Jánosy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Hrůza komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Andrejić speelt de bal door. Pahlplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velentzas. Velentzas krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sergiejew geeft een hoge lob. Pechim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim verovert de bal door een tackle van achteren. Pechim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 36%, FC Zawodowi Amatorzy 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdyńska Arka - FC Zawodowi Amatorzy 0:0

46e minuut.
Sberviglieri komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Duanes geeft de bal voor. Szczodrowski kopt de bal weg. Stan is nu in balbezit. Stan geeft een hoge lob. Jánosy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Andrejić met een sublieme pass. Duanes met een sublieme pass. Stan is nu in balbezit. Stan geeft de bal voor. Szczodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Meyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan met een sublieme pass. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Meyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - FC Zawodowi Amatorzy 1:0

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paganini komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Echevérry komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Hauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechim rent richting de bal. Duanes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duanes krijgt een gele kaart. Pechim raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hauri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Andrejić probeert de bal met de borst te controleren. Bugaj geeft een lange en hoge pass. Luis is nu in balbezit. Szczodrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bugaj rent richting de bal. Bugaj geeft de bal voor. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Meyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - FC Zawodowi Amatorzy 2:0

77e minuut.
Klungelig pakt Stan de bal. Stan geeft de bal voor. Paganini heeft problemen om de bal te vangen. Jánosy is nu in balbezit. Jánosy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - FC Zawodowi Amatorzy 3:0

84e minuut.
Luis onderschept slim de pass. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luis. Luis krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Bugaj speelt de bal door. Stan heeft problemen om de bal te vangen. Stan met een sublieme pass. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Stan rent richting de bal. Stan geeft een lange en hoge pass. Jánosy rent richting de bal. Jánosy schiet op doel. Meyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - FC Zawodowi Amatorzy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 41%, FC Zawodowi Amatorzy 59%.
Gdyńska Arka - FC Zawodowi Amatorzy 4:0