Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zawodowi Amatorzy Gdyńska Arka
xyz Tactiek 5-3-2_hold
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.5 gemiddelde waardering 68.3
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen formidabel


1e minuut.
Daar is Burlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlan passt de bal zonder na te denken. Stan is nu in balbezit. Stan geeft een hoge lob. Burlan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Stan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stan probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Gdyńska Arka 0:1

5e minuut.
Frakiewicz geeft een lange en hoge pass. Stan is nu in balbezit. Daar is Stan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stan geeft een lange en hoge pass. Burlan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Stan passt de bal met de wreef. Koman verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stan neemt de hoekschop. Burlan krijgt zijn hoofd ertegen. Meyer bokst de bal weg. Paal!

14e minuut.
Bugaj rent richting de bal. Bugaj passt de bal in één keer door. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft de bal voor. Burlan krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Gdyńska Arka 0:2

18e minuut.
Stan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Koman de bal onder controle te krijgen. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj geeft een lange en hoge pass. Burlan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bugaj onderschept slim de pass. Bugaj speelt de bal door. Klungelig pakt Stan de bal. Stan geeft een lange en hoge pass. Szczodrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Burlan probeert de bal aan de voet te houden. Dowbór kopt de bal weg. Hauri probeert de bal aan de voet te houden. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj geeft een hoge lob. Meyer bokst de bal weg. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Gdyńska Arka 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 73%, Gdyńska Arka 27%.
FC Zawodowi Amatorzy - Gdyńska Arka 0:3

47e minuut.
Ciuciła geeft de bal voor. Stan kopt de bal weg. Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj geeft een lange en hoge pass. Burlan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Koman onderschept slim de pass. Koman probeert naar een medespeler te passen. Frakiewicz geeft een hoge lob. Burlan heeft problemen om de bal te vangen. Burlan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Lust geeft de bal voor. Bugaj geeft een lange en hoge pass. Burlan rent richting de bal. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Echevérry komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bugaj passt de bal zonder na te denken. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft de bal voor. Daar is Szczodrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sergiejew speelt de bal door. Bugaj kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrejić. Andrejić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 61%, Gdyńska Arka 39%.
FC Zawodowi Amatorzy - Gdyńska Arka 0:3