Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: RKS Rakowek
Go-go Tactiek 2
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
68.3 gemiddelde waardering 60.9
outstanding Schieten excellent
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


7e minuut.
Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara passt de bal zonder na te denken. Rajamäki probeert naar een medespeler te passen. Leško rent richting de bal. Leško haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 0:1

13e minuut.
Kowalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalczuk geeft een lange en hoge pass. Kurpiewski kopt de bal weg. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Zhenyu passt de bal met de wreef. de Bruyn is nu in balbezit. de Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 1:1

20e minuut.
Granat kopt de bal weg. Zhenyu heeft problemen om de bal te vangen. Zhenyu passt de bal zonder na te denken. Hudeda rent richting de bal. Hudeda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 2:1

26e minuut.
Daar is Ribić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leško rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihăileanu. Mihăileanu krijgt een gele kaart. Leško is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Przywara met een snel genomen vrije trap. Leško krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 2:2

27e minuut.
Iversen is nu in balbezit. Granat onderschept slim de pass. Granat probeert naar een medespeler te passen. Kowalczuk rent richting de bal. Hudeda onderschept slim de pass. Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 3:2

35e minuut.
Przywara speelt de bal door. Welsch is nu in balbezit. Welsch passt de bal in één keer door. Leško is nu in balbezit. Leško haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurpiewski geeft een lange en hoge pass. van Gogh bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gogh geeft de bal voor. Alin springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 50%, RKS Rakowek 50%.
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 4:2

48e minuut.
Inworp. Przywara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Welsch geeft een lange en hoge pass. Leško springt en kopt de bal. Cojocaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 4:3

52e minuut.
Zhenyu met een sublieme pass. van Gogh is nu in balbezit. van Gogh geeft een lange en hoge pass. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bogosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogosavljević geeft de bal voor. de Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bruyn haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 5:3

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parpan komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hudeda stond buitenspel. Komnjenović komt het veld opgelopen. Grabski komt het veld opgelopen. Neneman komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Trung Hoa rent richting de bal. de Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Parpan is nu in balbezit. Parpan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Rajamäki rent richting de bal. Mihăileanu onderschept slim de pass. Mihăileanu geeft een lange en hoge pass. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu bokst de bal weg.

84e minuut.
Zhenyu kopt de bal weg. Klungelig pakt Komnjenović de bal. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 46%, RKS Rakowek 54%.
::: Viking Football Club ::: - RKS Rakowek 6:3