Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek ::: Viking Football Club :::
2 Tactiek Go-go
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
62.9 gemiddelde waardering 67.4
zeer goed Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Welsch speelt de bal door. Grabski is nu in balbezit. Grabski geeft de bal voor. Neneman rent richting de bal. Neneman draait met de bal, schiet en ... Cojocaru bokst de bal weg.

9e minuut.
Daar is Kowalczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evtuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kowalczuk. Kowalczuk krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Zhenyu verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudyn rent richting de bal. Zhenyu maakt een afschuwelijke overtreding. Zhenyu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Neneman is nu in balbezit. Neneman schiet op doel. Bogosavljević geeft een lange en hoge pass. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Codrescu speelt de bal door. Nikić is nu in balbezit. Alin onderschept slim de pass. Alin draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - ::: Viking Football Club ::: 0:1

37e minuut.
Zhenyu passt de bal zonder na te denken. Nikić verovert de bal door een tackle van achteren. Alin rent richting de bal. Alin draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - ::: Viking Football Club ::: 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 53%, ::: Viking Football Club ::: 47%.
RKS Rakowek - ::: Viking Football Club ::: 0:2

46e minuut.
Trung Hoa probeert naar een medespeler te passen. Welsch rent richting de bal. Welsch probeert naar een medespeler te passen. Grabski rent richting de bal. Grabski schiet op doel. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Evtuhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Evtuhov passt de bal met de wreef. Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft de bal voor. Alin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Hanswurst met de inworp. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Granat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Neneman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leško zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Grabski heeft problemen om de bal te vangen. Bogosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. Bogosavljević geeft een lange en hoge pass. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Bruyn komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Welsch rent richting de bal. Hanswurst onderschept slim de pass. Hanswurst geeft een lange en hoge pass. de Bruyn is nu in balbezit. de Bruyn draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gaudyn speelt de bal door. Daar is Zhenyu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zhenyu probeert naar een medespeler te passen. de Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bruyn geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hudeda kan de bal niet met de borst controleren. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hudeda rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - ::: Viking Football Club ::: 0:3

81e minuut.
Inworp. Parpan komt het veld opgelopen.

83e minuut.
de Bruyn speelt de bal door. Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpan met een sublieme pass. Hudeda rent richting de bal. Hudeda schiet op doel. Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een hoge lob. Parpan rent richting de bal. Parpan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trung Hoa de bal onder controle te krijgen. Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - ::: Viking Football Club ::: 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 57%, ::: Viking Football Club ::: 43%.
RKS Rakowek - ::: Viking Football Club ::: 0:4