Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corleone73 ::: Viking Football Club :::
11 Tactiek Go-go
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
63.9 gemiddelde waardering 63.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Oprişan geeft een lange en hoge pass. Nadide controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hanswurst neemt vlug de vrije trap. Oprişan rent richting de bal. Oprişan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
de Bruyn geeft de bal voor. Zhenyu kopt de bal weg. López Muñiz heeft problemen om de bal te vangen. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin haalt uit met een fantastische trap. Del Santi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Velde met de inworp. Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovetti schiet op doel. Cojocaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - ::: Viking Football Club ::: 1:0

16e minuut.
Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft de bal voor. Kurpiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino onderschept slim de pass. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... Cojocaru bokst de bal weg. Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Shahumyan geeft een hoge lob. Inworp. van der Velde met een snelle inworp. Iacovetti rent richting de bal. Iacovetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Shahumyan kopt de bal weg. Gülenyüz speelt de bal door. Nadide is nu in balbezit. Nadide geeft een hoge lob. Pelegrino springt en kopt de bal. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
van Gogh passt de bal in één keer door. Kuśmierski verovert de bal door een tackle van achteren. Zhenyu met een sublieme pass. Alin probeert de bal met de borst te controleren. Alin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Parpan rent richting de bal. Kuśmierski begaat een overtreding. Parpan raakt geblesseerd tijdens het duel. Alin met een snel genomen vrije trap. Parpan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zhenyu met een sublieme pass. Harasimczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasimczuk passt de bal met de wreef. de Bruyn is nu in balbezit. de Bruyn geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Parpan de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Corleone73 - ::: Viking Football Club ::: 1:1

42e minuut.
van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde geeft een hoge lob. Nadide speelt de bal door. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino schiet op doel. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Alexa rent richting de bal. Alexa geeft de bal voor. Nadide bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadide geeft een hoge lob. Iacovetti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 36%, ::: Viking Football Club ::: 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corleone73 - ::: Viking Football Club ::: 1:1

48e minuut.
Harasimczuk met de inworp. de Bruyn bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bruyn met een sublieme pass. Alin is nu in balbezit. Alin draait met de bal, schiet en ... Del Santi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Gülenyüz passt de bal zonder na te denken. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van der Velde zal de hoekschop nemen. Pelegrino springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Nadide kopt de bal weg. Daar is Kurpiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanswurst is nu in balbezit. Pelegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nadide geeft de bal voor. Iacovetti heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - ::: Viking Football Club ::: 2:1

77e minuut.
Shahumyan geeft een lange en hoge pass. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpan onderschept slim de pass. Alin bereikt de bal nog maar net als eerste. Alin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 36%, ::: Viking Football Club ::: 64%.
Corleone73 - ::: Viking Football Club ::: 2:1