Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: Corleone73
District 88 Tactiek 11
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
66.6 gemiddelde waardering 62.5
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
López Muñiz passt de bal met de wreef. van der Velde rent richting de bal. van der Velde passt de bal in één keer door. Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovetti schiet op doel. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Granat verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrino begaat een overtreding. Pelegrino krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kuśmierski verovert de bal door een tackle van achteren. Parpan is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van Gogh neemt de hoekschop. Parpan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
van der Velde passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mihăileanu de bal. Ribić is nu in balbezit. Pelegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pelegrino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Granat passt de bal zonder na te denken. Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Oprişan begaat een overtreding. Oprişan krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Inworp. Codrescu met de inworp. Zhenyu geeft de bal voor. Hudeda springt en kopt de bal. Del Santi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Corleone73 1:0

42e minuut.
van Gogh is nu in balbezit. van Gogh passt de bal met de wreef. Parpan rent richting de bal. Parpan schiet op doel. Del Santi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Corleone73 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 45%, Corleone73 55%.
::: Viking Football Club ::: - Corleone73 2:0

46e minuut.
van Gogh geeft een lange en hoge pass. Parpan kopt de bal weg. Puerto is nu in balbezit. Hudeda onderschept slim de pass. Hudeda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

47e minuut.
Hanswurst kopt de bal weg. Puerto probeert naar een medespeler te passen. Bogosavljević verovert de bal door een tackle van achteren. van der Velde geeft een lange en hoge pass. Pelegrino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Inworp. Nadide zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Gogh is nu in balbezit. Pelegrino verovert de bal door een tackle van achteren. Pelegrino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
van der Velde controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Alin komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Oprişan heeft problemen om de bal te vangen. Oprişan passt de bal met de wreef. Granat heeft problemen om de bal te vangen. Iacovetti rent richting de bal. Iacovetti haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Buitenspel voor van der Velde. Goede buitenspelval van de verdediging. Evtuhov komt het veld opgelopen.

73e minuut.
López Muñiz probeert naar een medespeler te passen. van der Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Velde probeert naar een medespeler te passen. Iacovetti rent richting de bal. Iacovetti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
López Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. López Muñiz geeft een hoge lob. van der Velde probeert naar een medespeler te passen. Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovetti haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Bogosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogosavljević geeft een lange en hoge pass. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Del Santi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zhenyu speelt de bal door. Alexa rent richting de bal. Alin verovert de bal door een tackle van achteren. Alin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - Corleone73 3:0

90e minuut.
Hanswurst bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanswurst geeft een hoge lob. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Del Santi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 62%, Corleone73 38%.
::: Viking Football Club ::: - Corleone73 3:0