Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zawodowi Amatorzy Victoria B
xyz Tactiek mus
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 69.6
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Bužokas is nu in balbezit. Bužokas speelt de bal door. Bačanić rent richting de bal. Dařílek verovert de bal door een tackle van achteren. Dařílek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Klungelig pakt Zieleń de bal. Luis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń onderschept slim de pass. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. Meyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Leocádio passt de bal met de wreef. Carvalhosa heeft problemen om de bal te vangen. Carvalhosa passt de bal in één keer door. Daar is Zieleń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dařílek is nu in balbezit. Bačanić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dařílek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dařílek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Carvalhosa speelt de bal door. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek draait met de bal, schiet en ... Meyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pahlplatz probeert naar een medespeler te passen. Garlet rent richting de bal. Tomescu is nu in balbezit. Garlet onderschept slim de pass. Garlet haalt uit met een fantastische trap. Verdonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Aranda geeft de bal voor. Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa passt de bal zonder na te denken. Bužokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužokas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hrůza komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Bužokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužokas passt de bal in één keer door. Dařílek rent richting de bal. Dařílek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Victoria B 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 65%, Victoria B 35%.
FC Zawodowi Amatorzy - Victoria B 0:1

46e minuut.
Sberviglieri komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sutinen passt de bal zonder na te denken. Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa passt de bal zonder na te denken. Zieleń rent richting de bal. Zieleń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Bužokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bužokas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dařílek de bal. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Victoria B 0:2

61e minuut.
Inworp. Paganini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Daar is Sberviglieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutinen onderschept slim de pass. Sutinen passt de bal in één keer door. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Andrejić passt de bal zonder na te denken. Kutlu is nu in balbezit. Pechim onderschept slim de pass. Pechim schiet op doel. Verdonk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Victoria B 1:2

80e minuut.
Sutinen probeert naar een medespeler te passen. Dařílek probeert de bal met de borst te controleren. Koman is nu in balbezit. Zieleń onderschept slim de pass. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Sberviglieri geeft de bal voor. Kutlu is nu in balbezit. Kutlu geeft een lange en hoge pass. Carvalhosa geeft de bal voor. Dařílek is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zawodowi Amatorzy - Victoria B 1:3

89e minuut.
Dařílek kopt de bal weg. Bužokas is nu in balbezit. Bužokas geeft een lange en hoge pass. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek schiet op doel. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zawodowi Amatorzy 62%, Victoria B 38%.
FC Zawodowi Amatorzy - Victoria B 1:3