Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria B FC Zawodowi Amatorzy
mus Tactiek xyz
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
67.5 gemiddelde waardering 58.1
formidabel Schieten goed
formidabel Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Sutinen passt de bal zonder na te denken. Dařílek rent richting de bal. Lust tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lust krijgt een gele kaart. Dařílek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bužokas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Meyer bokst de bal weg. Dařílek springt en kopt de bal. Meyer bokst de bal weg.

13e minuut.
Bužokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužokas probeert naar een medespeler te passen. Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa geeft een lange en hoge pass. Dařílek krijgt zijn hoofd ertegen. Meyer bokst de bal weg. Zieleń rent richting de bal. Zieleń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - FC Zawodowi Amatorzy 1:0

20e minuut.
Bužokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužokas passt de bal zonder na te denken. Koman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek onderschept slim de pass. Dařílek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - FC Zawodowi Amatorzy 2:0

34e minuut.
Bužokas probeert naar een medespeler te passen. Carvalhosa rent richting de bal. Carvalhosa probeert naar een medespeler te passen. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Dowbór zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hauri speelt de bal door. Dowbór geeft een lange en hoge pass. Pahlplatz maakt een snoekduik en kopt de bal. Verdonk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Garlet stond buitenspel. Tomescu neemt vlug de vrije trap. Carvalhosa kopt de bal weg. Sutinen geeft een hoge lob. Dařílek krijgt zijn hoofd ertegen. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria B 47%, FC Zawodowi Amatorzy 53%.
Victoria B - FC Zawodowi Amatorzy 2:0

46e minuut.
Sberviglieri komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dowbór passt de bal zonder na te denken. Bužokas is nu in balbezit. Bužokas passt de bal zonder na te denken. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Leocádio bereikt de bal nog maar net als eerste. Leocádio passt de bal in één keer door. Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa geeft een lange en hoge pass. Dařílek krijgt zijn hoofd ertegen. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmidt is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Sutinen speelt de bal door. Carvalhosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvalhosa passt de bal zonder na te denken. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Aranda probeert naar een medespeler te passen. Carvalhosa probeert naar een medespeler te passen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek schiet op doel. Meyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - FC Zawodowi Amatorzy 3:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrůza komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wover bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet maakt een afschuwelijke overtreding. Garlet krijgt een gele kaart. Wover raakt geblesseerd tijdens het duel. Paganini komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Carvalhosa met de inworp. Sutinen is nu in balbezit. Sutinen geeft de bal voor. Dařílek springt en kopt de bal. Meyer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - FC Zawodowi Amatorzy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria B 31%, FC Zawodowi Amatorzy 69%.
Victoria B - FC Zawodowi Amatorzy 4:0