Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demoney Gdyńska Arka
szA2bla Tactiek 5-3-2_hold
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
62.4 gemiddelde waardering 68.2
formidable Schieten formidable
solid Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Barluzzi rent richting de bal. Barluzzi passt de bal zonder na te denken. Stan rent richting de bal. Stan geeft een hoge lob. Szczodrowski springt en kopt de bal. Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burlan rent richting de bal. Burlan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalbermatten onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Gdyńska Arka 0:1

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardemani met een snelle inworp. Jánosy speelt de bal door. Burlan rent richting de bal. Burlan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Gdyńska Arka 0:2

9e minuut.
Ardemani passt de bal met de wreef. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. Velentzas controleert de bal met de borst. Coyopay rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Janczarek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maínz komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gopan onderschept slim de pass. Fuscão met een sublieme pass. Coyopay heeft problemen om de bal te vangen. Coyopay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bugaj rent richting de bal. Bugaj passt de bal met de wreef. Stan is nu in balbezit. Stan geeft een hoge lob. Burlan krijgt zijn hoofd ertegen. Ivanschitz bokst de bal weg.

36e minuut.
Szczodrowski kopt de bal weg. Maínz rent richting de bal. Burlan onderschept slim de pass. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Gdyńska Arka 0:3

38e minuut.
Maínz verovert de bal door een tackle van achteren. Maínz passt de bal zonder na te denken. Ardemani probeert naar een medespeler te passen. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru draait met de bal, schiet en ... Peresada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bugaj geeft de bal voor. Kalbermatten kopt de bal weg. Fuscão met een sublieme pass. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. Peresada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Rostowski geeft een lange en hoge pass. Kalbermatten probeert de bal aan de voet te houden. Burlan is nu in balbezit. Burlan haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 46%, Gdyńska Arka 54%.
Demoney - Gdyńska Arka 0:3

49e minuut.
Fuscão passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zepeda de bal. Zepeda speelt de bal door. Coyopay rent richting de bal. Coyopay haalt uit met een fantastische trap. Peresada bokst de bal weg.

52e minuut.
Bugaj is nu in balbezit. Bugaj passt de bal in één keer door. Stan rent richting de bal. Stan geeft de bal voor. Szczodrowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ivanschitz trapt de bal weg. Jánosy probeert de bal met de borst te controleren. Jánosy speelt de bal door. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Šiška komt het veld opgelopen. Ardemani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuscão geeft een hoge lob. Peresada bokst de bal weg. Coyopay rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Gdyńska Arka 1:3

69e minuut.
Stan rent richting de bal. Stan speelt de bal door. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Gdyńska Arka 1:4

70e minuut.
Ciuciła komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuciła verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuciła schiet op doel. Ivanschitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Gdyńska Arka 1:5

72e minuut.
Coyopay verovert de bal door een tackle van achteren. Coyopay geeft een hoge lob. Ardemani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemani geeft een hoge lob. Coyopay krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bugaj probeert naar een medespeler te passen. Stan rent richting de bal. Stan met een sublieme pass. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Burlan rent richting de bal. Ciuciła is nu in balbezit. Ciuciła passt de bal in één keer door. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bugaj probeert naar een medespeler te passen. Stan heeft problemen om de bal te vangen. Stan passt de bal met de wreef. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Burlan is nu in balbezit. Gottlieb verovert de bal door een tackle van achteren. Gottlieb geeft de bal voor. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Peresada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kalbermatten geeft een lange en hoge pass. Peresada speelt de bal door. Barluzzi kopt de bal weg. Coyopay rent richting de bal. Coyopay haalt uit met een fantastische trap. Peresada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Šiška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šiška haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Gdyńska Arka 2:5

89e minuut.
Rostowski geeft een hoge lob. Szczodrowski heeft problemen om de bal te vangen. Barluzzi rent richting de bal. Szczodrowski onderschept slim de pass. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 48%, Gdyńska Arka 52%.
Demoney - Gdyńska Arka 2:5