Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdyńska Arka Demoney
5-3-2_hold Tactiek szA2bla
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
68.9 gemiddelde waardering 60.4
formidable Schieten very good
formidable Passen solid
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Bugaj met een sublieme pass. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ure. Ure krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Zepeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zepeda geeft een lange en hoge pass. Frakiewicz speelt de bal door. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Jánosy passt de bal in één keer door. Burlan is nu in balbezit. Met opzet legt Ure zijn tegenspeler op de grond. Ure krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

17e minuut.
Stan passt de bal zonder na te denken. Jánosy is nu in balbezit. Jánosy passt de bal zonder na te denken. Burlan rent richting de bal. Burlan draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Burlan onderschept slim de pass. Burlan met een sublieme pass. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Demoney 1:0

25e minuut.
Barluzzi rent richting de bal. Barluzzi geeft de bal voor. Stan probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski heeft problemen om de bal te vangen. Szczodrowski schiet op doel. Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Duanes onderschept slim de pass. Duanes met een sublieme pass. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski schiet op doel. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Demoney 2:0

30e minuut.
Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy probeert naar een medespeler te passen. Burlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Demoney 3:0

43e minuut.
Barluzzi geeft de bal voor. Szczodrowski rent richting de bal. Klungelig pakt Szczodrowski de bal. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Demoney 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 46%, Demoney 54%.
Gdyńska Arka - Demoney 4:0

46e minuut.
Maínz komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Bucătaru passt de bal met de wreef. Coyopay probeert de bal met de borst te controleren. Velentzas geeft de bal voor. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel. Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Jánosy passt de bal met de wreef. Bugaj rent richting de bal. Bugaj passt de bal in één keer door. Burlan heeft problemen om de bal te vangen. Burlan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rostowski met een sublieme pass. Fuscão is nu in balbezit. Duanes begaat een overtreding. Duanes krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Bugaj speelt de bal door. Jánosy probeert naar een medespeler te passen. Janczarek is nu in balbezit. Szczodrowski onderschept slim de pass. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Ciuciła komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doeltrap. Šiška komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bugaj is nu in balbezit. Janczarek onderschept slim de pass. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burlan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Demoney 5:0

76e minuut.
Bugaj passt de bal zonder na te denken. Stan rent richting de bal. Stan speelt de bal door. Burlan is nu in balbezit. Burlan schiet op doel. Ivanschitz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Demoney 6:0

82e minuut.
Velentzas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kalbermatten de bal onder controle te krijgen. Burlan is nu in balbezit. Burlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Demoney 7:0

88e minuut.
Bugaj speelt de bal door. Ciuciła met een sublieme pass. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdyńska Arka - Demoney 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdyńska Arka 47%, Demoney 53%.
Gdyńska Arka - Demoney 8:0