Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illuminati Team RKS Rakowek
Z buta wjeżdża Tactiek 2
57% Balbezit 43%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 9
67.5 gemiddelde waardering 63.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Welsch probeert de bal met de borst te controleren. Welsch geeft de bal voor. Klungelig pakt Serwach de bal. Neneman bereikt de bal nog maar net als eerste. Neneman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

3e minuut.
bin Ismail is nu in balbezit. Gaudyn rent richting de bal. bin Ismail tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Ismail krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Nikolopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolopoulos geeft een hoge lob. Gaudyn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Michaud rent richting de bal. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Leško passt de bal zonder na te denken. Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch geeft een hoge lob. Leško krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhardt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leško raakt geblesseerd tijdens het duel. Leško kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Stich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - RKS Rakowek 0:1

23e minuut.
Gaudyn speelt de bal door. Rajamäki speelt de bal door. Burkhardt is nu in balbezit. Neneman verovert de bal door een tackle van achteren. Neneman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Niciński kopt de bal weg. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos probeert naar een medespeler te passen. Michaud is nu in balbezit. Michaud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
bin Ismail geeft de bal voor. Klungelig pakt Michaud de bal. Nikić bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud onderschept slim de pass. Michaud haalt uit met een fantastische trap. Grozăvescu bokst de bal weg. Komnjenović is nu in balbezit. Komnjenović geeft de bal voor. Inworp. Niciński met de inworp. Lehtivuori geeft de bal voor. Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Welsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Welsch passt de bal in één keer door. Serwach rent richting de bal. Leško verovert de bal door een tackle van achteren. Leško haalt uit met een fantastische trap. Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neneman heeft problemen om de bal te vangen. Aktaroğlu onderschept slim de pass. Aktaroğlu geeft de bal voor. Ferenc geeft de bal voor. Welsch geeft de bal voor. Stich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Rajamäki met een sublieme pass. Leško rent richting de bal. Burkhardt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leško is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neneman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Ratajczak speelt de bal door. bin Ismail is nu in balbezit. Przywara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Przywara naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 52%, RKS Rakowek 48%.
Illuminati Team - RKS Rakowek 0:1

50e minuut.
Michaud probeert naar een medespeler te passen. bin Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ismail passt de bal in één keer door. Niciński rent richting de bal. Niciński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rajamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Rajamäki passt de bal in één keer door. Leško rent richting de bal. Neneman is nu in balbezit. Neneman schiet op doel. Stich bokst de bal weg. Leško bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - RKS Rakowek 0:2

59e minuut.
Daar is Burkhardt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkhardt passt de bal met de wreef. bin Ismail rent richting de bal. bin Ismail geeft de bal voor. Michaud springt en kopt de bal. Grozăvescu bokst de bal weg.

71e minuut.
Rajamäki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grabski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Trung Hoa probeert naar een medespeler te passen. Grabski speelt de bal door. Leško heeft problemen om de bal te vangen. Leško schiet op doel. Stich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lehtivuori rent richting de bal. Lehtivuori geeft een hoge lob. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ferenc de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lehtivuori geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Michaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - RKS Rakowek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 42%, RKS Rakowek 58%.
Illuminati Team - RKS Rakowek 1:2