Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria B Corleone73
mus Tactiek 11
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 14
68.4 gemiddelde waardering 60.5
uitstekend Schieten solide
formidabel Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


30e minuut.
Tomescu geeft een hoge lob. Puerto kopt de bal weg. van der Velde speelt de bal door. Gülenyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenyüz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sutinen onderschept slim de pass. Kuśmierski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bužokas de bal. Bužokas geeft een lange en hoge pass. Zieleń springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gülenyüz rent richting de bal. Gülenyüz geeft een hoge lob. Daar is Ballı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sutinen rent richting de bal. Sutinen passt de bal zonder na te denken. Zieleń is nu in balbezit. Zieleń draait met de bal, schiet en ... López Muñiz probeert de bal aan de voet te houden. Del Santi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria B 51%, Corleone73 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria B - Corleone73 0:0

57e minuut.
Gülenyüz rent richting de bal. Leocádio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenyüz verovert de bal door een tackle van achteren. Gülenyüz geeft een lange en hoge pass. Pelegrino rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tomescu geeft een lange en hoge pass. Zieleń is nu in balbezit. López Muñiz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! López Muñiz krijgt een gele kaart. Zieleń raakt geblesseerd tijdens het duel. Dařílek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Del Santi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bužokas rent richting de bal. Bužokas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan passt de bal met de wreef. Gülenyüz is nu in balbezit. Gülenyüz geeft een hoge lob. Pelegrino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - Corleone73 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria B 44%, Corleone73 56%.
Victoria B - Corleone73 0:1