Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corleone73 Victoria B
11 Tactiek mus
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 3
63.2 gemiddelde waardering 68.7
excellent Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


13e minuut.
Aranda speelt de bal door. Bužokas rent richting de bal. Bužokas passt de bal in één keer door. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leocádio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvalhosa speelt de bal door. Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleń rent richting de bal. Zieleń haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Aranda passt de bal met de wreef. Dařílek rent richting de bal. López Muñiz onderschept slim de pass. Sutinen onderschept slim de pass. Sutinen draait met de bal, schiet en ... Del Santi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Sutinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutinen met een sublieme pass. Aranda probeert naar een medespeler te passen. Iacovetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovetti haalt uit met een fantastische trap. Verdonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Carvalhosa passt de bal met de wreef. Aranda met een sublieme pass. Bužokas is nu in balbezit. Bužokas geeft een lange en hoge pass. Dařílek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Del Santi trapt de bal weg van het doel. van der Velde kopt de bal weg. Tomescu heeft problemen om de bal te vangen. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 51%, Victoria B 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corleone73 - Victoria B 0:0

55e minuut.
Leocádio passt de bal in één keer door. Aranda rent richting de bal. Aranda met een sublieme pass. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sutinen verovert de bal door een tackle van achteren. Sutinen speelt de bal door. Klungelig pakt Bužokas de bal. Bužokas geeft een lange en hoge pass. Dařílek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ballı onderschept slim de pass. Bužokas is nu in balbezit. Kuśmierski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuśmierski krijgt een gele kaart. Bužokas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carvalhosa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zieleń springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bužokas geeft een lange en hoge pass. Dařílek kopt de bal weg. Puerto rent richting de bal. Zieleń verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Iacovetti speelt de bal door. Leocádio onderschept slim de pass. Gülenyüz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenyüz geeft een hoge lob. Pelegrino krijgt zijn hoofd ertegen. Verdonk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Nadide geeft een hoge lob. Pelegrino kopt de bal weg. Iacovetti rent richting de bal. Iacovetti haalt uit met een fantastische trap. Verdonk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Victoria B 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 62%, Victoria B 38%.
Corleone73 - Victoria B 1:0