Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: FC Zawodowi Amatorzy
Go-go Tactiek xyz
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
69.2 gemiddelde waardering 61.1
outstanding Schieten very good
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Zhenyu met een sublieme pass. van Gogh bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gogh schiet op doel. Codrescu geeft de bal voor. Hudeda krijgt zijn hoofd ertegen. Meyer bokst de bal weg.

5e minuut.
Codrescu met de inworp. Sergiejew verovert de bal door een tackle van achteren. Bačanić kan de bal niet met de borst controleren. Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Zhenyu heeft problemen om de bal te vangen. Zhenyu speelt de bal door. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een lange en hoge pass. Parpan krijgt zijn hoofd ertegen. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bačanić heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

21e minuut.
Mihăileanu onderschept slim de pass. Mihăileanu geeft een hoge lob. Parpan kopt de bal weg. Hudeda rent richting de bal. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Meyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
van Gogh verovert de bal door een tackle van achteren. van Gogh geeft een hoge lob. Hudeda kopt de bal weg. Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpan schiet op doel. Meyer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Hudeda is nu in balbezit. Lust is nu in balbezit. Lust passt de bal met de wreef. Hudeda heeft problemen om de bal te vangen. Hudeda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - FC Zawodowi Amatorzy 1:0

32e minuut.
Hrůza komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Pahlplatz passt de bal met de wreef. Andrejić probeert naar een medespeler te passen. Pechim bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechim haalt uit met een fantastische trap. Cojocaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
::: Viking Football Club ::: - FC Zawodowi Amatorzy 1:1

44e minuut.
Ribić onderschept slim de pass. Ribić passt de bal zonder na te denken. Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - FC Zawodowi Amatorzy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 40%, FC Zawodowi Amatorzy 60%.
::: Viking Football Club ::: - FC Zawodowi Amatorzy 2:1

46e minuut.
Sberviglieri komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Koman onderschept slim de pass. Codrescu rent richting de bal. Koman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koman krijgt een gele kaart.

51e minuut.
van Gogh bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gogh geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Luis de bal. Parpan is nu in balbezit. Parpan schiet op doel. Meyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Luis met een sublieme pass. Hauri is nu in balbezit. Hauri passt de bal met de wreef. Garlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlet schiet op doel. Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kurpiewski de bal. Pechim is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
van Gogh verovert de bal door een tackle van achteren. van Gogh geeft de bal voor. Hrůza rent richting de bal. Hudeda onderschept slim de pass. Hudeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Koman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Paganini komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pahlplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribić. Pahlplatz raakt geblesseerd tijdens het duel. Hauri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garlet springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Parpan speelt de bal door. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu probeert naar een medespeler te passen. Hudeda rent richting de bal. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bogosavljević geeft de bal voor. Garlet rent richting de bal. Ribić rent richting de bal. Garlet verovert de bal door een tackle van achteren. Garlet draait met de bal, schiet en ... Cojocaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Codrescu met de inworp. Zhenyu speelt de bal door. Codrescu is nu in balbezit. Codrescu geeft een hoge lob. Parpan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Hudeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Parpan is nu in balbezit. Hudeda rent richting de bal. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Meyer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - FC Zawodowi Amatorzy 3:1

83e minuut.
Hauri rent richting de bal. Hauri passt de bal in één keer door. Paganini rent richting de bal. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda schiet op doel. Meyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koman onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Meyer met een sublieme pass. Hauri kopt de bal weg. Kurpiewski rent richting de bal. Pechim verovert de bal door een tackle van achteren. Pechim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bogosavljević kopt de bal weg. Andrejić is nu in balbezit. Zhenyu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zhenyu krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Granat speelt de bal door. Zhenyu probeert naar een medespeler te passen. Codrescu rent richting de bal. Codrescu geeft een hoge lob. Hudeda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - FC Zawodowi Amatorzy 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 36%, FC Zawodowi Amatorzy 64%.
::: Viking Football Club ::: - FC Zawodowi Amatorzy 4:1