Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Illuminati Team Demoney
Z buta wjeżdża Tactiek szA2bla
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
60.8 gemiddelde waardering 63.5
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak passt de bal met de wreef. Michaud is nu in balbezit. Michaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Demoney 1:0

5e minuut.
Inworp. Ratajczak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lehtivuori geeft een lange en hoge pass. Michaud krijgt zijn hoofd ertegen. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Demoney 2:0

9e minuut.
Zepeda passt de bal in één keer door. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão geeft een hoge lob. Coyopay springt en kopt de bal. Daar is Bajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Demoney 2:1

11e minuut.
Ure geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Michaud de bal onder controle te krijgen. Niciński kopt de bal weg. Nikolopoulos geeft een hoge lob. Michaud springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kalbermatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbermatten geeft een hoge lob. Zepeda kopt de bal weg. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Lehtivuori met een sublieme pass. Michaud rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalbermatten. Michaud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ratajczak neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Demoney 3:1

19e minuut.
Zepeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão geeft een hoge lob. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bucătaru heeft problemen om de bal te vangen. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. Stich bokst de bal weg.

27e minuut.
Zepeda passt de bal zonder na te denken. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão passt de bal in één keer door. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Stich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Bucătaru verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ardemani neemt de hoekschop. Klungelig pakt Coyopay de bal. Coyopay schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bajek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fedak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 49%, Demoney 51%.
Illuminati Team - Demoney 3:1

54e minuut.
Zawidowski verovert de bal door een tackle van achteren. Michaud is nu in balbezit. Ure verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtivuori verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtivuori haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kalbermatten rent richting de bal. Kalbermatten geeft de bal voor. Inworp. Ratajczak met de inworp. Lehtivuori geeft een hoge lob. Ivanschitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michaud controleert de bal met de borst. Michaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Demoney 4:1

58e minuut.
Kalbermatten met de inworp. Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rönni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rönni krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Ratajczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottlieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ratajczak krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Kalbermatten onderschept slim de pass. Ardemani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardemani geeft een hoge lob. Bucătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru draait met de bal, schiet en ... Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stich met een sublieme pass. Rönni bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fuscão zijn tegenspeler op de grond. Fuscão krijgt een gele kaart. Rönni wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rönni kan niet meer verder spelen. Galiana komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fedak geeft een hoge lob. Zawidowski geeft een lange en hoge pass. Coyopay bereikt de bal nog maar net als eerste. Coyopay schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Coyopay rent richting de bal. Coyopay draait met de bal, schiet en ... Stich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Illuminati Team - Demoney 4:2

73e minuut.
Ure geeft de bal voor. Ardemani is nu in balbezit. Ardemani met een sublieme pass. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Nikolopoulos kopt de bal weg. Ure is nu in balbezit. Michaud verovert de bal door een tackle van achteren. Michaud schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lehtivuori zal de hoekschop nemen. Michaud kopt de bal weg. Nikolopoulos rent richting de bal. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Stich trapt de bal weg. Ure kopt de bal weg. Fedak rent richting de bal. Bucătaru verovert de bal door een tackle van achteren. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gottlieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Michaud verovert de bal door een tackle van achteren. Michaud speelt de bal door. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru schiet op doel. Stich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Burkhardt de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ardemani geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel. Stich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Illuminati Team 55%, Demoney 45%.
Illuminati Team - Demoney 4:2