Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demoney Illuminati Team
szA2bla Tactiek Z buta wjeżdża
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 11
62.5 gemiddelde waardering 65.4
formidabel Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Burkhardt onderschept slim de pass. Burkhardt passt de bal zonder na te denken. Niciński is nu in balbezit. Niciński schiet op doel. Ivanschitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Illuminati Team 0:1

16e minuut.
Ure geeft een lange en hoge pass. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehtivuori met een sublieme pass. Michaud is nu in balbezit. Michaud draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Michaud is nu in balbezit. Michaud draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz bokst de bal weg.

27e minuut.
Zepeda is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuscão met de inworp. Zepeda geeft een hoge lob. Bucătaru krijgt zijn hoofd ertegen. Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Gottlieb passt de bal in één keer door. Bucătaru rent richting de bal. Burkhardt rent richting de bal. Bucătaru onderschept slim de pass. Bucătaru draait met de bal, schiet en ... Stich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serwach geeft de bal voor. Zawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zawidowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zawidowski kan niet meer verder spelen. Maínz komt het veld opgelopen. Fuscão met een snel genomen vrije trap. Coyopay maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Burkhardt onderschept slim de pass. Ardemani heeft problemen om de bal te vangen. Ardemani met een sublieme pass. Bucătaru is nu in balbezit. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Niciński geeft de bal voor. Daar is Kalbermatten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michaud rent richting de bal. Michaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Illuminati Team 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 53%, Illuminati Team 47%.
Demoney - Illuminati Team 0:2

51e minuut.
Coyopay is nu in balbezit. Burkhardt is nu in balbezit. Bucătaru onderschept slim de pass. Bucătaru haalt uit met een fantastische trap. Stich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński passt de bal zonder na te denken. Nikolopoulos is nu in balbezit. Nikolopoulos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Zepeda speelt de bal door. Kalbermatten is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Ismail. bin Ismail krijgt een gele kaart. Kalbermatten is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalbermatten met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Serwach de bal. Bucătaru rent richting de bal. Bucătaru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Serwach geeft een hoge lob. Daar is Nikolopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolopoulos met een sublieme pass. Michaud is nu in balbezit. Michaud draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Illuminati Team 0:3

61e minuut.
bin Ismail controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Šiška komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Fuscão bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuscão passt de bal in één keer door. Ardemani heeft problemen om de bal te vangen. Ardemani geeft een lange en hoge pass. Coyopay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zepeda probeert naar een medespeler te passen. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão passt de bal zonder na te denken. Coyopay rent richting de bal. Coyopay schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Coyopay onderschept slim de pass. Fuscão is nu in balbezit. Fuscão geeft een hoge lob. Coyopay is nu in balbezit. Coyopay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gottlieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolopoulos onderschept slim de pass. Nikolopoulos passt de bal in één keer door. Michaud rent richting de bal. Michaud draait met de bal, schiet en ... Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Illuminati Team 0:4

84e minuut.
Lehtivuori passt de bal met de wreef. Michaud rent richting de bal. Michaud passt de bal zonder na te denken. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński haalt uit met een fantastische trap. Ivanschitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Barluzzi geeft een hoge lob. Inworp. Niciński met een snelle inworp. Daar is Lehtivuori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lehtivuori geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ure rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Illuminati Team 0:5

88e minuut.
Lehtivuori verovert de bal door een tackle van achteren. Lehtivuori passt de bal zonder na te denken. Michaud is nu in balbezit. Michaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoney - Illuminati Team 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoney 58%, Illuminati Team 42%.
Demoney - Illuminati Team 0:6