Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek Gdyńska Arka
2 Tactiek 5-3-2_hold
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66 gemiddelde waardering 69.3
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Bugaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugaj passt de bal met de wreef. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel. Grozăvescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Gdyńska Arka 0:1

5e minuut.
Leško met een sublieme pass. Iversen rent richting de bal. Burlan is nu in balbezit. Iversen verovert de bal door een tackle van achteren. Iversen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Rostowski rent richting de bal. Leško onderschept slim de pass. Leško haalt uit met een fantastische trap. Peresada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iversen is nu in balbezit. Iversen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Rakowek - Gdyńska Arka 1:1

13e minuut.
Leško rent richting de bal. Duanes onderschept slim de pass. Iversen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iversen krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Jánosy passt de bal met de wreef. Stan is nu in balbezit. Stan geeft een hoge lob. Burlan rent richting de bal. Burlan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stan rent richting de bal. Stan geeft een hoge lob. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Gdyńska Arka 1:2

31e minuut.
Velentzas geeft een hoge lob. Stan is nu in balbezit. Stan met een sublieme pass. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski schiet op doel. Grozăvescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Daar is Welsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welsch geeft de bal voor. Iversen bereikt de bal nog maar net als eerste. Leško rent richting de bal. Leško draait met de bal, schiet en ... Peresada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 45%, Gdyńska Arka 55%.
RKS Rakowek - Gdyńska Arka 1:2

49e minuut.
Rajamäki met een snelle inworp. Leško rent richting de bal. Rostowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leško raakt geblesseerd tijdens het duel. Leško zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Peresada bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Rakowek - Gdyńska Arka 2:2

50e minuut.
Trung Hoa verovert de bal door een tackle van achteren. Trung Hoa probeert naar een medespeler te passen. Bugaj is nu in balbezit. Bugaj geeft een lange en hoge pass. Burlan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Stan geeft een hoge lob. Burlan heeft problemen om de bal te vangen. Kowalczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan onderschept slim de pass. Burlan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Buitenspel voor Leško. Goede buitenspelval van de verdediging. Ciuciła komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bugaj controleert de bal met de borst. Bugaj met een sublieme pass. Stan rent richting de bal. Stan geeft een hoge lob. Szczodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Welsch is nu in balbezit. Rostowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Welsch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leško legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Peresada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

84e minuut.
Ciuciła verovert de bal door een tackle van achteren. Ciuciła passt de bal in één keer door. Komnjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski onderschept slim de pass. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Grozăvescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Gdyńska Arka 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 42%, Gdyńska Arka 58%.
RKS Rakowek - Gdyńska Arka 2:3