Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa Arsenal_86
CinCinSL Tactiek bezpieczna
50% Balbezit 50%
8% Spel op eigen helft 92%
54 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.3 gemiddelde waardering 42.8
outstanding Schieten good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Pečenica met een sublieme pass. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pečenica de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 1:0

5e minuut.
Buitenspel voor Arca Vázquez. Goede buitenspelval van de verdediging. Cienciała maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pelić met een sublieme pass. Pečenica rent richting de bal. Pečenica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garaba rent richting de bal. Garaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 2:0

7e minuut.
Sereno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica geeft een lange en hoge pass. Garaba springt en kopt de bal. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pečenica probeert de bal met de borst te controleren. Pečenica met een sublieme pass. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Arca Vázquez passt de bal met de wreef. Pelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelić speelt de bal door. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica schiet op doel. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 3:0

11e minuut.
Zabraniak heeft problemen om de bal te vangen. Zabraniak geeft een lange en hoge pass. Misol kopt de bal weg. Daar is Pečenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pečenica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pelić probeert naar een medespeler te passen. Engelund rent richting de bal. Engelund passt de bal met de wreef. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 4:0

14e minuut.
Pelić met een sublieme pass. Garaba probeert naar een medespeler te passen. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 5:0

16e minuut.
Engelund kopt de bal weg. Pelić probeert naar een medespeler te passen. Pečenica rent richting de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 6:0

18e minuut.
Szczygielski speelt de bal door. Inworp. Sereno met de inworp. Pečenica met een sublieme pass. Garaba is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sereno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 7:0

22e minuut.
Pečenica heeft problemen om de bal te vangen. Pečenica met een sublieme pass. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 8:0

24e minuut.
Misol is nu in balbezit. Misol probeert naar een medespeler te passen. Garaba rent richting de bal. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 9:0

26e minuut.
Garaba is nu in balbezit. Garaba met een sublieme pass. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 10:0

27e minuut.
Cienciała met een sublieme pass. Pečenica rent richting de bal. Pečenica met een sublieme pass. Garaba heeft problemen om de bal te vangen. Garaba schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Garaba probeert de bal met de borst te controleren. Garaba passt de bal met de wreef. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 11:0

30e minuut.
Misol probeert naar een medespeler te passen. Garaba is nu in balbezit. Garaba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pečenica de bal. Pečenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 12:0

32e minuut.
Zəfərli speelt de bal door. Misol is nu in balbezit. Misol passt de bal in één keer door. Pelić rent richting de bal. Pelić passt de bal zonder na te denken. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 13:0

34e minuut.
Klungelig pakt Cienciała de bal. Cienciała probeert naar een medespeler te passen. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 14:0

37e minuut.
Sereno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misol rent richting de bal. Szczygielski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szczygielski krijgt een gele kaart. Misol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sereno zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garaba springt en kopt de bal. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 15:0

38e minuut.
Pelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelić passt de bal in één keer door. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 16:0

40e minuut.
Pečenica heeft problemen om de bal te vangen. Pečenica passt de bal met de wreef. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pečenica speelt de bal door. Pelić is nu in balbezit. Pelić speelt de bal door. Pečenica rent richting de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 17:0

41e minuut.
Inworp. Sereno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Misol de bal. Misol probeert naar een medespeler te passen. Pečenica rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sereno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pečenica rent richting de bal. Pečenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 18:0

43e minuut.
Zabraniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Sereno met een snelle inworp. Pečenica controleert de bal met de borst. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garaba rent richting de bal. Garaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 19:0

44e minuut.
Pelić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelić passt de bal met de wreef. Pečenica is nu in balbezit. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 10%, Arsenal_86 90%.
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 19:0

47e minuut.
Pievano geeft de bal voor. Misol is nu in balbezit. Misol speelt de bal door. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 20:0

48e minuut.
Pelić verovert de bal door een tackle van achteren. Pelić met een sublieme pass. Garaba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pečenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Garaba verovert de bal door een tackle van achteren. Pečenica heeft problemen om de bal te vangen. Pečenica speelt de bal door. Misol rent richting de bal. Misol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 21:0

52e minuut.
Pelić onderschept slim de pass. Pelić geeft een hoge lob. Pečenica rent richting de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 22:0

53e minuut.
Pečenica passt de bal in één keer door. Pievano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pievano probeert naar een medespeler te passen. Misol is nu in balbezit. Misol haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Garaba kopt de bal weg. Engelund met een sublieme pass. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 23:0

56e minuut.
Stajković rent richting de bal. Stajković geeft een lange en hoge pass. Zabraniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Pečenica de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pečenica rent richting de bal. Pečenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 24:0

59e minuut.
Zəfərli met een sublieme pass. Sereno kopt de bal weg. Klungelig pakt Misol de bal. Misol draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 25:0

62e minuut.
Pečenica passt de bal zonder na te denken. Sereno rent richting de bal. Sereno passt de bal met de wreef. Misol is nu in balbezit. Misol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 26:0

63e minuut.
Sereno is nu in balbezit. Sereno passt de bal zonder na te denken. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 27:0

64e minuut.
Pelić passt de bal met de wreef. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol passt de bal zonder na te denken. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sereno neemt de hoekschop. Misol springt en kopt de bal. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 28:0

67e minuut.
Misol probeert naar een medespeler te passen. Pelić is nu in balbezit. Pelić probeert naar een medespeler te passen. Pečenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečenica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Doeltrap. Zəfərli met een harde bal richting middenveld. Stajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Arca Vázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Arca Vázquez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Engelund heeft problemen om de bal te vangen. Engelund met een sublieme pass. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 29:0

72e minuut.
Pievano passt de bal in één keer door. Garaba speelt de bal door. Pečenica rent richting de bal. Pečenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 30:0

73e minuut.
Sereno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sereno speelt de bal door. Misol rent richting de bal. Misol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 31:0

78e minuut.
Sereno kopt de bal weg. Zabraniak heeft problemen om de bal te vangen. Misol rent richting de bal. Misol speelt de bal door. Pečenica is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 32:0

83e minuut.
Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pečenica de bal. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 33:0

85e minuut.
Sereno met een sublieme pass. Pečenica is nu in balbezit. Pečenica probeert naar een medespeler te passen. Misol is nu in balbezit. Misol haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Pievano probeert naar een medespeler te passen. Pečenica met een sublieme pass. Daar is Misol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misol haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 34:0

87e minuut.
Kraav geeft een lange en hoge pass. Pečenica kopt de bal weg. Misol is nu in balbezit. Misol haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 35:0

89e minuut.
Klungelig pakt Sereno de bal. Sereno met een sublieme pass. Daar is Pečenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pečenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 36:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 6%, Arsenal_86 94%.
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal_86 36:0