Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Kobylany Victoria Lucim
na 2 Tactiek 15s3s11
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
64.4 gemiddelde waardering 65.5
formidable Schieten formidable
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Klungelig pakt Lauaki de bal. Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso passt de bal met de wreef. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa draait met de bal, schiet en ... Piţurcă bokst de bal weg.

10e minuut.
Ouédec verovert de bal door een tackle van achteren. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa speelt de bal door. Roczyński rent richting de bal. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Piţurcă bokst de bal weg.

19e minuut.
Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso geeft een hoge lob. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa haalt uit met een fantastische trap. Piţurcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Medda verovert de bal door een tackle van achteren. Medda geeft de bal voor. Häger is nu in balbezit. Häger draait met de bal, schiet en ... Shchetinin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Victoria Lucim 0:1

21e minuut.
Ouédec speelt de bal door. Klungelig pakt Vujinović de bal. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević geeft de bal voor. Gębczyński kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović geeft een hoge lob. Rodríguez Valdivieso met een sublieme pass. Spaljević rent richting de bal. Spaljević haalt uit met een fantastische trap. Piţurcă bokst de bal weg. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Polanský ... Strafschop! Directe rode kaart, Polanský moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Polanský schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Roczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roczyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Piţurcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kunduracı de bal. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ... Shchetinin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Fajardo passt de bal met de wreef. Medda speelt de bal door. Klungelig pakt Häger de bal. Häger draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Peev de bal onder controle te krijgen. Shchetinin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Léster Blanco rent richting de bal. Ouédec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Léster Blanco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osorio komt het veld opgelopen. Léster Blanco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Léster Blanco rent richting de bal. Kunduracı onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 57%, Victoria Lucim 43%.
Victoria Kobylany - Victoria Lucim 0:1

50e minuut.
Inworp. Spaljević met een snelle inworp. Vujinović speelt de bal door. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Piţurcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zawiejski rent richting de bal. Roczyński onderschept slim de pass. Gębczyński onderschept slim de pass. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa draait met de bal, schiet en ... Piţurcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa geeft de bal voor. Vujinović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Kobylany - Victoria Lucim 1:1

57e minuut.
Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski rent richting de bal. Ubińa onderschept slim de pass. Ubińa haalt uit met een fantastische trap. Piţurcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Victoria Lucim 2:1

61e minuut.
Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębczyński onderschept slim de pass. Spaljević probeert naar een medespeler te passen. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa haalt uit met een fantastische trap. Piţurcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gębczyński geeft een lange en hoge pass. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo speelt de bal door. Häger is nu in balbezit. Häger haalt uit met een fantastische trap. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński passt de bal in één keer door. Vujinović speelt de bal door. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa draait met de bal, schiet en ... Piţurcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Zawiejski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Valdivieso met een snelle inworp. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Plakias kopt de bal weg. Precel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo geeft de bal voor. Léster Blanco springt en kopt de bal. Osorio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Spaljević rent richting de bal. Spaljević passt de bal zonder na te denken. Roczyński rent richting de bal. Roczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Medda passt de bal met de wreef. Fajardo rent richting de bal. Fajardo passt de bal met de wreef. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 51%, Victoria Lucim 49%.
Victoria Kobylany - Victoria Lucim 2:1