Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AwCiU Arsenal Ryki
8 Tactiek boboski2Lazik
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
72.1 gemiddelde waardering 68.5
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen excellent


5e minuut.
Burkot haalt uit met een fantastische trap. Prikopa probeert naar een medespeler te passen. Curuś kopt de bal weg. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Połubiński is nu in balbezit. Połubiński passt de bal zonder na te denken. Curuś probeert naar een medespeler te passen. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Jam-Jam probeert naar een medespeler te passen. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku passt de bal in één keer door. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Baliński geeft een hoge lob. Peterek heeft problemen om de bal te vangen. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel. Finster maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ekoku heeft problemen om de bal te vangen. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Gronowski kopt de bal weg. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Finster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Barrios geeft een hoge lob. Alonso kopt de bal weg. Tkacz met een sublieme pass. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Curuś probeert naar een medespeler te passen. Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh passt de bal in één keer door. Burkot rent richting de bal. Burkot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Curuś met een snelle inworp. Tkacz geeft een hoge lob. Połubiński kopt de bal weg. Daar is Burkot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkot schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal Ryki 1:0

29e minuut.
Curuś heeft problemen om de bal te vangen. Curuś probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski schiet op doel. Prikopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jam-Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jam-Jam met een sublieme pass. Ekoku rent richting de bal. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC AwCiU - Arsenal Ryki 1:1

33e minuut.
Barrios neemt vlug de vrije trap. Alonso kopt de bal weg. Tkacz met een sublieme pass. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tkacz passt de bal in één keer door. Văn Minh speelt de bal door. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot schiet op doel. Prikopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal Ryki 2:1

44e minuut.
Tkacz kopt de bal weg. Văn Minh met een sublieme pass. Curuś rent richting de bal. Curuś geeft de bal voor. Burkot krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 47%, Arsenal Ryki 53%.
FC AwCiU - Arsenal Ryki 2:1

47e minuut.
Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś passt de bal met de wreef. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal Ryki 3:1

49e minuut.
Borzyszkowski passt de bal met de wreef. Curuś is nu in balbezit. Curuś passt de bal zonder na te denken. Połubiński rent richting de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Burkot passt de bal zonder na te denken. Văn Minh geeft de bal voor. Alonso heeft problemen om de bal te vangen. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski schiet op doel. Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal Ryki 4:1

55e minuut.
Połubiński passt de bal met de wreef. Văn Minh is nu in balbezit. Văn Minh passt de bal in één keer door. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tkacz passt de bal zonder na te denken. Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś geeft een lange en hoge pass. Burkot is nu in balbezit. Burkot draait met de bal, schiet en ... Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

64e minuut.
Tkacz onderschept slim de pass. Tkacz passt de bal met de wreef. Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal Ryki 5:1

66e minuut.
Ekoku onderschept slim de pass. Ekoku passt de bal zonder na te denken. Daar is Peterek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski draait met de bal, schiet en ... Finster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Zamojski met een sublieme pass. Baliński rent richting de bal. Baliński met een sublieme pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Finster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Curuś verovert de bal door een tackle van achteren. Curuś probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński rent richting de bal. Połubiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Zamojski passt de bal zonder na te denken. Baliński is nu in balbezit. Baliński passt de bal zonder na te denken. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Finster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Baliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jam-Jam rent richting de bal. Jam-Jam geeft een hoge lob. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski schiet op doel. Finster bokst de bal weg.

84e minuut.
Tkacz onderschept slim de pass. Tkacz speelt de bal door. Văn Minh is nu in balbezit. Văn Minh geeft de bal voor. Borzyszkowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal Ryki 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 34%, Arsenal Ryki 66%.
FC AwCiU - Arsenal Ryki 6:1