Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Ryki FC AwCiU
boboski2Lazik Tactiek 8
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 10
68.2 gemiddelde waardering 69.5
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


7e minuut.
Eseryiğit is nu in balbezit. Eseryiğit passt de bal zonder na te denken. Misiek met een sublieme pass. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ... Prikopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Zamojski speelt de bal door. Daar is Baliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliński speelt de bal door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel. Cucea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bork rent richting de bal. Bork geeft de bal voor. Ekoku rent richting de bal. Ekoku geeft een hoge lob. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Eseryiğit passt de bal met de wreef. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. Prikopa bokst de bal weg. Martínez Espín heeft problemen om de bal te vangen. Borzyszkowski onderschept slim de pass. Borzyszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC AwCiU 0:1

24e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal met de wreef. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Prikopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC AwCiU 0:2

30e minuut.
Mielcioiu neemt vlug de vrije trap. Borzyszkowski kopt de bal weg. Gawryś heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Eseryiğit kopt de bal weg. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Martínez Espín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borzyszkowski onderschept slim de pass. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC AwCiU 0:3

43e minuut.
Misiek is nu in balbezit. Misiek passt de bal in één keer door. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ... Prikopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC AwCiU 0:4

44e minuut.
Eseryiğit met een snelle inworp. Tkacz speelt de bal door. Eseryiğit heeft problemen om de bal te vangen. Eseryiğit geeft de bal voor. Borzyszkowski springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC AwCiU 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 60%, FC AwCiU 40%.
Arsenal Ryki - FC AwCiU 0:5

51e minuut.
Martínez Espín met een sublieme pass. Tkacz is nu in balbezit. Zamojski begaat een overtreding. Zamojski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Eseryiğit speelt de bal door. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski speelt de bal door. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zamojski speelt de bal door. Jam-Jam is nu in balbezit. Jam-Jam geeft een hoge lob. Sánchez kopt de bal weg. Ekoku geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Gronowski geeft een hoge lob. Sánchez rent richting de bal. Tkacz begaat een overtreding. Sánchez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Sánchez kan niet meer verder spelen. Grzanka komt het veld opgelopen. Ekoku komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC AwCiU 1:5

78e minuut.
Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Tkacz met een sublieme pass. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC AwCiU 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 44%, FC AwCiU 56%.
Arsenal Ryki - FC AwCiU 2:5