Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Lucim Arsenal_86
15s3s11 Tactiek bezpieczna
49% Balbezit 51%
7% Spel op eigen helft 93%
80 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 42.5
incredible Schieten good
outstanding Passen solid
average Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Precel de bal. Precel speelt de bal door. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Kosman de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fajardo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Léster Blanco krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Häger maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco schiet op doel. De bal raakt de paal. Häger rent richting de bal. Häger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 2:0

4e minuut.
Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Häger is nu in balbezit. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Precel met een sublieme pass. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 3:0

6e minuut.
Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Szczygielski met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Precel zal de hoekschop nemen. Häger springt en kopt de bal. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Häger rent richting de bal. Häger schiet op doel. De bal raakt de paal. Häger is nu in balbezit. Häger schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Plakias probeert naar een medespeler te passen. Medda met een sublieme pass. Häger is nu in balbezit. Häger haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 4:0

10e minuut.
Medda kopt de bal weg. Häger rent richting de bal. Häger schiet op doel. Léster Blanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 5:0

11e minuut.
van Lent probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fajardo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Léster Blanco springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 6:0

13e minuut.
Medda passt de bal met de wreef. Fajardo met een sublieme pass. Häger heeft problemen om de bal te vangen. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Precel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Häger springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 7:0

14e minuut.
Szczygielski met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Precel zal de hoekschop nemen. Häger springt en kopt de bal. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 8:0

15e minuut.
Zəfərli geeft een hoge lob. Medda kopt de bal weg. Häger is nu in balbezit. Häger schiet op doel. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 9:0

16e minuut.
Szczygielski met een sublieme pass. De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zəfərli speelt de bal door. Gębczyński kopt de bal weg. Precel probeert naar een medespeler te passen. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 10:0

22e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo speelt de bal door. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 11:0

24e minuut.
Precel met een sublieme pass. Léster Blanco met een sublieme pass. Häger is nu in balbezit. Häger schiet op doel. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 12:0

25e minuut.
Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Szczygielski passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Precel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Häger springt en kopt de bal. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Léster Blanco controleert de bal met de borst. Léster Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 13:0

29e minuut.
Doeltrap. Zəfərli trapt de bal weg van het doel. Precel geeft de bal voor. Klungelig pakt Häger de bal. Häger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 14:0

30e minuut.
Szczygielski passt de bal met de wreef. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco passt de bal zonder na te denken. Häger is nu in balbezit. Häger haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 15:0

33e minuut.
Medda bereikt de bal nog maar net als eerste. Medda met een sublieme pass. Häger is nu in balbezit. Häger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 16:0

34e minuut.
Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski probeert naar een medespeler te passen. Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen. Daar is Häger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Szczygielski onderschept slim de pass. Medda onderschept slim de pass. Medda speelt de bal door. Häger is nu in balbezit. Häger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 17:0

37e minuut.
Fajardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Medda speelt de bal door. Häger rent richting de bal. Häger schiet op doel. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 18:0

39e minuut.
Häger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fajardo de bal. Fajardo passt de bal zonder na te denken. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco schiet op doel. Zəfərli bokst de bal weg. Häger is nu in balbezit. Häger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 19:0

42e minuut.
Medda kopt de bal weg. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger rent richting de bal. Häger haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 20:0

44e minuut.
Inworp. Precel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 21:0

45e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Léster Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Léster Blanco met een sublieme pass. Häger rent richting de bal. Häger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lucim 8%, Arsenal_86 92%.
Victoria Lucim - Arsenal_86 22:0

46e minuut.
Häger speelt de bal door. Plakias rent richting de bal. Precel speelt de bal door. Daar is Häger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Häger haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Precel probeert naar een medespeler te passen. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco passt de bal zonder na te denken. Häger is nu in balbezit. Häger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Szczygielski de bal. Precel speelt de bal door. Häger is nu in balbezit. Häger haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

51e minuut.
Medda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fajardo de bal. Fajardo passt de bal in één keer door. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco passt de bal met de wreef. Häger is nu in balbezit. Häger schiet op doel. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Precel speelt de bal door. Léster Blanco is nu in balbezit. Häger is nu in balbezit. Häger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 23:0

56e minuut.
Léster Blanco passt de bal met de wreef. Häger rent richting de bal. Kraav legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kraav krijgt een gele kaart. Häger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Léster Blanco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 24:0

57e minuut.
Zawiejski passt de bal met de wreef. Fajardo speelt de bal door. Häger is nu in balbezit. Häger haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 25:0

59e minuut.
Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Medda onderschept slim de pass. Medda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Häger de bal. Häger draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Łojek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Precel zal de hoekschop nemen. Häger springt en kopt de bal. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 26:0

61e minuut.
Léster Blanco rent richting de bal. Precel rent richting de bal. Precel speelt de bal door. Häger heeft problemen om de bal te vangen. Häger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Léster Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 27:0

63e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo passt de bal in één keer door. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Häger rent richting de bal. Häger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 28:0

65e minuut.
Szczygielski met een snelle inworp. De Piero is nu in balbezit. Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo geeft de bal voor. Häger maakt een snoekduik en kopt de bal. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Léster Blanco de bal. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 29:0

67e minuut.
Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Precel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Häger maakt een snoekduik en kopt de bal. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Häger rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 30:0

68e minuut.
Szczygielski passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fajardo met een snelle inworp. Medda bereikt de bal nog maar net als eerste. Medda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zəfərli trapt de bal weg van het doel. Medda kopt de bal weg. Precel is nu in balbezit. Precel speelt de bal door. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 31:0

70e minuut.
Kraav geeft een hoge lob. Medda bereikt de bal nog maar net als eerste. Medda met een sublieme pass. Häger is nu in balbezit. Häger draait met de bal, schiet en ... Zəfərli bokst de bal weg. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 32:0

73e minuut.
Gębczyński probeert de bal met de borst te controleren. Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac probeert naar een medespeler te passen. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zəfərli met een sublieme pass. Medda rent richting de bal. Medda passt de bal zonder na te denken. Häger rent richting de bal. Häger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 33:0

76e minuut.
Precel is nu in balbezit. Precel passt de bal zonder na te denken. Häger heeft problemen om de bal te vangen. Häger haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Léster Blanco de bal onder controle te krijgen. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 34:0

77e minuut.
Medda kopt de bal weg. Precel met een sublieme pass. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco schiet op doel. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 35:0

78e minuut.
Häger passt de bal zonder na te denken. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo speelt de bal door. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger draait met de bal, schiet en ... Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 36:0

80e minuut.
Daar is Szczygielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczygielski speelt de bal door. Fajardo geeft de bal voor. Léster Blanco springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 37:0

82e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo passt de bal in één keer door. Medda speelt de bal door. Häger rent richting de bal. Häger schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Häger rent richting de bal. Häger schiet op doel. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Léster Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Léster Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 38:0

84e minuut.
Zabraniak verovert de bal door een tackle van achteren. Fajardo probeert de bal met de borst te controleren. Fajardo passt de bal met de wreef. Häger rent richting de bal. Häger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 39:0

84e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygielski onderschept slim de pass. Szczygielski speelt de bal door. Kraav met een sublieme pass. Paal! Häger rent richting de bal. Häger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 40:0

88e minuut.
Fajardo met een sublieme pass. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Häger is nu in balbezit. Häger draait met de bal, schiet en ... Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Häger is nu in balbezit. Häger haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli bokst de bal weg. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Klungelig pakt Häger de bal. Häger passt de bal met de wreef. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal_86 41:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lucim 6%, Arsenal_86 94%.
Victoria Lucim - Arsenal_86 41:0