Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_86 Victoria Lucim
bezpieczna Tactiek 15s3s11
54% Balbezit 46%
95% Spel op eigen helft 5%
0 Doelpogingen 65
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten formidable
average Passen formidable
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Medda met een sublieme pass. Precel met een sublieme pass. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco schiet op doel. Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:1

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Cassetto de bal onder controle te krijgen. Medda rent richting de bal. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:2

4e minuut.
Łojek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Precel met een snelle inworp. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap. Collewaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Patrikyan geeft een lange en hoge pass. Plakias rent richting de bal. Precel probeert naar een medespeler te passen. Gulbrandsen rent richting de bal. Gulbrandsen schiet op doel. Collewaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:3

7e minuut.
van Lent is nu in balbezit. van Lent geeft een hoge lob. Medda kopt de bal weg. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Léster Blanco de bal. Gulbrandsen rent richting de bal. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ... Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:4

10e minuut.
Łojek rent richting de bal. Łojek geeft een lange en hoge pass. Medda kopt de bal weg. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ... Collewaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gulbrandsen de bal. Gulbrandsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:5

12e minuut.
Chiran kopt de bal weg. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco met een sublieme pass. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gulbrandsen rent richting de bal. Gulbrandsen passt de bal met de wreef. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco schiet op doel. Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:6

14e minuut.
Klungelig pakt Cassetto de bal. Cassetto speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Precel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gulbrandsen rent richting de bal. Collewaert met een sublieme pass. Plakias kopt de bal weg. Gulbrandsen heeft problemen om de bal te vangen. Gulbrandsen schiet op doel. Collewaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:7

16e minuut.
Daar is Łojek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łojek geeft een hoge lob. Inworp. Léster Blanco met een snelle inworp. Precel geeft een lange en hoge pass. Collewaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:8

18e minuut.
Cassetto is nu in balbezit. Gulbrandsen rent richting de bal. Gulbrandsen passt de bal in één keer door. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Daar is Gulbrandsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulbrandsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Léster Blanco de bal. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:9

22e minuut.
Precel met een sublieme pass. Medda met een sublieme pass. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ... Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:10

23e minuut.
Plakias bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel speelt de bal door. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:11

26e minuut.
Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen passt de bal met de wreef. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:12

27e minuut.
Precel met de inworp. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco met een sublieme pass. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Medda speelt de bal door. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Gulbrandsen heeft problemen om de bal te vangen. Gulbrandsen schiet op doel. Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:13

31e minuut.
Patrikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrikyan geeft een hoge lob. Gulbrandsen probeert de bal aan de voet te houden. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:14

32e minuut.
Stelmach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Precel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Precel probeert naar een medespeler te passen. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen schiet op doel. Na een snelle pass probeert Léster Blanco de bal onder controle te krijgen. Collewaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:15

36e minuut.
Precel met een snelle inworp. Léster Blanco geeft een hoge lob. Medda speelt de bal door. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap. Collewaert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Precel probeert naar een medespeler te passen. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:16

39e minuut.
Fajardo passt de bal zonder na te denken. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen met een sublieme pass. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:17

40e minuut.
Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:18

43e minuut.
Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco probeert naar een medespeler te passen. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap. Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:19

44e minuut.
van Lent geeft een lange en hoge pass. Precel probeert naar een medespeler te passen. Fajardo speelt de bal door. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 96%, Victoria Lucim 4%.
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:20

46e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo passt de bal zonder na te denken. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap. Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:21

48e minuut.
Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco geeft een lange en hoge pass. Kraav heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo geeft de bal voor. Gulbrandsen springt en kopt de bal. Collewaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:22

52e minuut.
Plakias is nu in balbezit. Precel is nu in balbezit. Precel met een sublieme pass. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:23

54e minuut.
Collewaert met een sublieme pass. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski speelt de bal door. Klungelig pakt Gulbrandsen de bal. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:24

56e minuut.
van Lent is nu in balbezit. van Lent geeft de bal voor. Léster Blanco kopt de bal weg. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Medda rent richting de bal. Medda passt de bal in één keer door. Gulbrandsen rent richting de bal. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap. Collewaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:25

58e minuut.
Precel bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel passt de bal met de wreef. Léster Blanco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:26

60e minuut.
Stelmach geeft een lange en hoge pass. Cassetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Medda onderschept slim de pass. Medda geeft een lange en hoge pass. Gulbrandsen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:27

61e minuut.
Gulbrandsen verovert de bal door een tackle van achteren. Gulbrandsen passt de bal zonder na te denken. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco schiet op doel. Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:28

62e minuut.
Stelmach geeft een lange en hoge pass. Precel met een sublieme pass. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:29

64e minuut.
Daar is Cassetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassetto passt de bal zonder na te denken. van Lent bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Medda passt de bal met de wreef. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo passt de bal in één keer door. Daar is Gulbrandsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:30

68e minuut.
Plakias met een sublieme pass. Coinac met een sublieme pass. Fajardo met een sublieme pass. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:31

68e minuut.
Chiran met een sublieme pass. Daar is Cassetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Léster Blanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Léster Blanco schiet op doel. Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:32

70e minuut.
Léster Blanco met de inworp. Precel rent richting de bal. Precel speelt de bal door. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen schiet op doel. Collewaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:33

71e minuut.
Cassetto speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Precel neemt de hoekschop. Gulbrandsen maakt een snoekduik en kopt de bal. Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:34

74e minuut.
Precel met een sublieme pass. Léster Blanco is nu in balbezit. Gulbrandsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap. Collewaert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:35

76e minuut.
Kraav passt de bal in één keer door. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gulbrandsen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ... Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:36

77e minuut.
Precel is nu in balbezit. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco met een sublieme pass. Gulbrandsen heeft problemen om de bal te vangen. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:37

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Collewaert trapt de bal weg. Precel kopt de bal weg. Gulbrandsen rent richting de bal. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ... Collewaert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:38

82e minuut.
Daar is Zawiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiejski probeert naar een medespeler te passen. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:39

83e minuut.
Pólvora is nu in balbezit. Inworp. Fajardo met een snelle inworp. Gulbrandsen controleert de bal met de borst. Gulbrandsen geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gulbrandsen rent richting de bal. Gulbrandsen draait met de bal, schiet en ... Collewaert werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Precel kopt de bal weg. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo passt de bal zonder na te denken. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Medda kopt de bal weg. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen passt de bal met de wreef. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:40

87e minuut.
Gulbrandsen passt de bal in één keer door. Fajardo speelt de bal door. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ... Collewaert probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:41

89e minuut.
Zawiejski passt de bal met de wreef. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gulbrandsen de bal. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap. Paal! Precel is nu in balbezit. Precel probeert naar een medespeler te passen. Léster Blanco probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 94%, Victoria Lucim 6%.
Arsenal_86 - Victoria Lucim 0:41