Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Kobylany MKS Mokotów Warszawa
na 2 Tactiek CinCin SP
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.1 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Misol speelt de bal door. Sereno geeft een hoge lob. Zawisza probeert de bal met de borst te controleren. Zawisza geeft een hoge lob. Pečenica springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Sereno is nu in balbezit. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roczyński krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Rodríguez Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Valdivieso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cienciała de bal. Ubińa verovert de bal door een tackle van achteren. Ubińa haalt uit met een fantastische trap. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Rodríguez Valdivieso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaruga komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Zawisza met een sublieme pass. Garaba rent richting de bal. Met opzet legt Ouédec zijn tegenspeler op de grond. Ouédec krijgt een gele kaart. Garaba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zawisza komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Cienciała probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujinović met de inworp. Spaljević geeft de bal voor. Ubińa springt en kopt de bal. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Inworp. Spaljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Ubińa krijgt zijn hoofd ertegen. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Stajković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - MKS Mokotów Warszawa 1:0

35e minuut.
Garaba met een sublieme pass. Zawisza rent richting de bal. Zawisza geeft een lange en hoge pass. Pečenica maakt een snoekduik en kopt de bal. Shchetinin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Kobylany - MKS Mokotów Warszawa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 39%, MKS Mokotów Warszawa 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Kobylany - MKS Mokotów Warszawa 1:1

46e minuut.
Osorio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Xander geeft een lange en hoge pass. Zawisza rent richting de bal. Battello begaat een overtreding. Battello krijgt een gele kaart. Zawisza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zawisza kan niet meer verder spelen. Freistoss komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Vujinović de bal onder controle te krijgen. Roczyński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cienciała. Cienciała krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Engelund speelt de bal door. Daar is Misol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misol speelt de bal door. Pečenica rent richting de bal. Pečenica schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - MKS Mokotów Warszawa 1:2

60e minuut.
Ouédec geeft de bal voor. Roczyński is nu in balbezit. Lascelles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lascelles krijgt een gele kaart. Roczyński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Roczyński kan niet meer verder spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ubińa neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Kobylany - MKS Mokotów Warszawa 2:2

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Garaba de bal onder controle te krijgen. Battello rent richting de bal. Misol begaat een overtreding. Misol krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Spaljević is nu in balbezit. Spaljević passt de bal met de wreef. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović geeft de bal voor. Ubińa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Spaljević kopt de bal weg. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović passt de bal in één keer door. Ubińa rent richting de bal. Ubińa schiet op doel. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 41%, MKS Mokotów Warszawa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Kobylany - MKS Mokotów Warszawa 2:2