Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zamovia Zameczek Arsenal Ryki
5-2-1-2 Tactiek boboski2Lazik
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
62.8 gemiddelde waardering 67.8
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Ziaya met een snelle inworp. Martínez Espín bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur verovert de bal door een tackle van achteren. Tundur schiet op doel. Prikopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal Ryki 1:0

15e minuut.
Ochoa met een snelle inworp. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner geeft de bal voor. Ziaya rent richting de bal. Truchanowski probeert de bal met de borst te controleren. Prikopa bokst de bal weg.

16e minuut.
Ziaya kopt de bal weg. Jam-Jam probeert naar een medespeler te passen. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Perner rent richting de bal. Perner passt de bal met de wreef. Tundur is nu in balbezit. Tundur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ziaya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baliński probeert naar een medespeler te passen. Ziaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziaya geeft een lange en hoge pass. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Martínez Espín heeft problemen om de bal te vangen. Tundur rent richting de bal. Tundur met een sublieme pass. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan verovert de bal door een tackle van achteren. Melikyan passt de bal in één keer door. Opsenica rent richting de bal. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Tundur draait met de bal, schiet en ... Martínez Espín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Truchanowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal Ryki 2:0

39e minuut.
Zamojski geeft de bal voor. Murdzak onderschept slim de pass. Zapatero probeert naar een medespeler te passen. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Salivar onderschept slim de pass. Salivar probeert naar een medespeler te passen. Alonso geeft de bal voor. Ekoku rent richting de bal. Ekoku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 52%, Arsenal Ryki 48%.
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal Ryki 2:0

48e minuut.
Ziaya probeert naar een medespeler te passen. Baliński rent richting de bal. Baliński passt de bal zonder na te denken. Zamojski geeft een hoge lob. Gronowski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hubler heeft problemen om de bal te vangen. Bożej probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Perner rent richting de bal. Perner geeft de bal voor. Opsenica kopt de bal weg. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur draait met de bal, schiet en ... Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

59e minuut.
Ochoa passt de bal zonder na te denken. Perner heeft problemen om de bal te vangen. Perner geeft een lange en hoge pass. Opsenica springt en kopt de bal. Prikopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal Ryki 3:0

64e minuut.
Sánchez kan de bal niet met de borst controleren. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa geeft de bal voor. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ekoku kopt de bal weg. Gronowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Melikyan. Melikyan krijgt een gele kaart. Gronowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Hubler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zapatero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapatero geeft de bal voor. Tundur krijgt zijn hoofd ertegen. Prikopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal Ryki 4:0

86e minuut.
Zapatero met een sublieme pass. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa met een sublieme pass. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur schiet op doel. Prikopa bokst de bal weg.

88e minuut.
Ziaya neemt vlug de vrije trap. Gronowski kopt de bal weg. Ekoku rent richting de bal. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Sánchez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jam-Jam controleert de bal met de borst. Baliński rent richting de bal. Ochoa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ochoa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 43%, Arsenal Ryki 57%.
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal Ryki 4:0