Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS-GUTENOW lowicz FC AwCiU
442a Tactiek 8
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
59.8 gemiddelde waardering 69.6
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
formidabel Verdedigen briljant


2e minuut.
Daar is Borzyszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gracz rent richting de bal. Gracz geeft een lange en hoge pass. Załęski rent richting de bal. Załęski draait met de bal, schiet en ... Finster bokst de bal weg.

6e minuut.
Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batęga. Batęga krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Batęga geeft de bal voor. Załęski rent richting de bal. Bork tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Załęski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński passt de bal zonder na te denken. Burkot rent richting de bal. Burkot schiet op doel. ER probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - FC AwCiU 0:1

18e minuut.
Linkowski rent richting de bal. Linkowski passt de bal in één keer door. Rineri met een sublieme pass. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Maisano is nu in balbezit. Załęski is nu in balbezit. Bork legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Załęski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Załęski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Finster verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS-GUTENOW lowicz - FC AwCiU 1:1

25e minuut.
Linkowski rent richting de bal. Linkowski met een sublieme pass. Daar is Maisano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisano draait met de bal, schiet en ... Finster probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - FC AwCiU 2:1

27e minuut.
Rineri onderschept slim de pass. Rineri met een sublieme pass. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - FC AwCiU 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS-GUTENOW lowicz 55%, FC AwCiU 45%.
GKS-GUTENOW lowicz - FC AwCiU 3:1

49e minuut.
Tkacz passt de bal zonder na te denken. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski passt de bal in één keer door. Połubiński rent richting de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. ER verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Linkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot onderschept slim de pass. Burkot geeft een hoge lob. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. ER probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Maisano probeert naar een medespeler te passen. Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracz geeft een hoge lob. Załęski is nu in balbezit. Załęski draait met de bal, schiet en ... Finster kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS-GUTENOW lowicz 49%, FC AwCiU 51%.
GKS-GUTENOW lowicz - FC AwCiU 3:1