Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AwCiU GKS-GUTENOW lowicz
8 Tactiek 442a
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
66.8 gemiddelde waardering 52.2
formidable Schieten solid
formidable Passen good
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ignat. Maisano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tlučhoř zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gracz kopt de bal weg. Klungelig pakt Mielcioiu de bal. Maisano verovert de bal door een tackle van achteren. Maisano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ceredero kopt de bal weg. Misiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiek met een sublieme pass. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eseryiğit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gawryś kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Borzyszkowski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Misiek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gawryś springt en kopt de bal. Majezon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - GKS-GUTENOW lowicz 1:0

16e minuut.
Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Załęski de bal. Bork rent richting de bal. Załęski onderschept slim de pass. Załęski schiet op doel. Cucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Misiek met een snelle inworp. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski passt de bal met de wreef. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. Majezon bokst de bal weg.

23e minuut.
Mlinar passt de bal in één keer door. Batęga heeft problemen om de bal te vangen. Misiek rent richting de bal. Misiek met een sublieme pass. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tlučhoř is nu in balbezit. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Mihułka rent richting de bal. Mihułka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Eseryiğit passt de bal in één keer door. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Tlučhoř rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Majezon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eseryiğit neemt de hoekschop. Gawryś maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pecha verovert de bal door een tackle van achteren. Pecha speelt de bal door. Załęski is nu in balbezit. Załęski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC AwCiU - GKS-GUTENOW lowicz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 43%, GKS-GUTENOW lowicz 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC AwCiU - GKS-GUTENOW lowicz 1:1

55e minuut.
Tkacz geeft de bal voor. Misiek rent richting de bal. Misiek probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. Majezon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski schiet op doel. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Tkacz onderschept slim de pass. Tkacz met een sublieme pass. Misiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Łaski kopt de bal weg. Gracz controleert de bal met de borst. Tkacz speelt de bal door. Misiek geeft de bal voor. Borzyszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Eseryiğit met een snelle inworp. Łaski is nu in balbezit. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś geeft de bal voor. Batęga onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Eseryiğit passt de bal in één keer door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś met een sublieme pass. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Łaski rent richting de bal. Łaski geeft de bal voor. Gracz speelt de bal door. Maisano is nu in balbezit. Maisano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gracz kopt de bal weg. Maisano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rineri is nu in balbezit. Rineri haalt uit met een fantastische trap. Cucea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - GKS-GUTENOW lowicz 1:2

84e minuut.
Ignat geeft een hoge lob. Eseryiğit rent richting de bal. Eseryiğit speelt de bal door. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcioiu speelt de bal door. Misiek rent richting de bal. Misiek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 40%, GKS-GUTENOW lowicz 60%.
FC AwCiU - GKS-GUTENOW lowicz 1:2