Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Lucim MKS Mokotów Warszawa
15s3s11 Tactiek cin new
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
65 gemiddelde waardering 60.6
excellent Schieten very good
formidable Passen solid
formidable Verdedigen excellent


1e minuut.
Freistoss onderschept slim de pass. Precel met een sublieme pass. Fajardo rent richting de bal. Fajardo geeft een hoge lob. Häger krijgt zijn hoofd ertegen. Kolombini bokst de bal weg.

8e minuut.
Medda speelt de bal door. Fajardo rent richting de bal. Fajardo passt de bal met de wreef. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Precel kopt de bal weg. Cienciała rent richting de bal. Häger begaat een overtreding. Häger krijgt een gele kaart. Häger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gulbrandsen komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Stajković rent richting de bal. Stajković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medda met een snelle inworp. Fajardo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fajardo onderschept slim de pass. Fajardo geeft de bal voor. Gulbrandsen kopt de bal weg. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gulbrandsen geeft een hoge lob. Engelund verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Precel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gulbrandsen maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Garaba kopt de bal weg. Plakias heeft problemen om de bal te vangen. Freistoss rent richting de bal. Freistoss draait met de bal, schiet en ... Piţurcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - MKS Mokotów Warszawa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lucim 45%, MKS Mokotów Warszawa 55%.
Victoria Lucim - MKS Mokotów Warszawa 0:1

52e minuut.
Precel rent richting de bal. Precel passt de bal met de wreef. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo geeft de bal voor. Léster Blanco krijgt zijn hoofd ertegen. Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Engelund is nu in balbezit. Precel onderschept slim de pass. Precel passt de bal in één keer door. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Gulbrandsen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cienciała neemt vlug de vrije trap. Gębczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba onderschept slim de pass. Garaba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Fajardo passt de bal zonder na te denken. Gulbrandsen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pelić. Gulbrandsen raakt geblesseerd tijdens het duel. Gulbrandsen wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pelić verovert de bal door een tackle van achteren. Zawisza is nu in balbezit. Zawisza geeft een hoge lob. Garaba springt en kopt de bal. Piţurcă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - MKS Mokotów Warszawa 0:2

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fajardo met de inworp. Medda met een sublieme pass. Precel heeft problemen om de bal te vangen. Precel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lucim 45%, MKS Mokotów Warszawa 55%.
Victoria Lucim - MKS Mokotów Warszawa 0:2