Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_86 Victoria Kobylany
bezpieczna Tactiek na 2
52% Balbezit 48%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 54
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 52.3
good Schieten very good
solid Passen excellent
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Zabraniak geeft de bal voor. Inworp. Osorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
Battello met een sublieme pass. Spaljević met een sublieme pass. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:1

7e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski probeert naar een medespeler te passen. Mijić speelt de bal door. Ubińa probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaruga is nu in balbezit. Jaruga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:2

8e minuut.
Vujinović rent richting de bal. Vujinović passt de bal zonder na te denken. Jaruga rent richting de bal. Jaruga schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:3

10e minuut.
Daar is Ubińa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubińa speelt de bal door. Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:4

12e minuut.
Zəfərli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osorio met de inworp. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević met een sublieme pass. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:5

14e minuut.
Szczygielski passt de bal zonder na te denken. Mijić is nu in balbezit. Mijić geeft de bal voor. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Vujinović verovert de bal door een tackle van achteren. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:6

18e minuut.
Vujinović kopt de bal weg. Zəfərli met een sublieme pass. Ouédec kopt de bal weg. Ubińa rent richting de bal. Ubińa schiet op doel. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Jaruga de bal. Jaruga schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jaruga passt de bal in één keer door. Vujinović heeft problemen om de bal te vangen. Vujinović speelt de bal door. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:7

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubińa met de inworp. Jaruga rent richting de bal. Jaruga draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De Piero is nu in balbezit. Jaruga verovert de bal door een tackle van achteren. Jaruga met een sublieme pass. Ubińa rent richting de bal. Ubińa schiet op doel. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević speelt de bal door. Ubińa rent richting de bal. Ubińa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Vujinović met een snelle inworp. Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga geeft een lange en hoge pass. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:8

30e minuut.
Jaruga onderschept slim de pass. Jaruga speelt de bal door. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:9

32e minuut.
De Piero is nu in balbezit. Jaruga met een sublieme pass. Daar is Ubińa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubińa draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:10

33e minuut.
Arca Vázquez speelt de bal door. Szczygielski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubińa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaruga is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Szczygielski onderschept slim de pass. Lauaki probeert naar een medespeler te passen. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:11

39e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski passt de bal in één keer door. Vujinović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ubińa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubińa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:12

42e minuut.
Vujinović rent richting de bal. Vujinović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaruga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaruga schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:13

42e minuut.
Arca Vázquez met een sublieme pass. Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Jaruga onderschept slim de pass. Jaruga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 81%, Victoria Kobylany 19%.
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:13

46e minuut.
Vujinović heeft problemen om de bal te vangen. Spaljević rent richting de bal. Spaljević passt de bal zonder na te denken. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:14

47e minuut.
Szczygielski is nu in balbezit. Szczygielski passt de bal zonder na te denken. Ubińa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaruga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaruga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Osorio met de inworp. Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević passt de bal zonder na te denken. Daar is Jaruga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaruga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spaljević speelt de bal door. Jaruga rent richting de bal. Jaruga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:15

53e minuut.
Osorio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujinović passt de bal met de wreef. Jaruga is nu in balbezit. Jaruga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zəfərli bokst de bal weg. Ubińa krijgt zijn hoofd ertegen. Zəfərli bokst de bal weg. Ubińa rent richting de bal. Ubińa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:16

57e minuut.
Zəfərli speelt de bal door. Lauaki kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaruga de bal. Jaruga haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:17

59e minuut.
Ouédec kopt de bal weg. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa passt de bal met de wreef. Jaruga rent richting de bal. Jaruga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga speelt de bal door. Ubińa rent richting de bal. Ubińa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:18

62e minuut.
Szczygielski probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Osorio zal de hoekschop nemen. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:19

64e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Osorio speelt de bal door. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:20

65e minuut.
Klungelig pakt Spaljević de bal. Spaljević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jaruga de bal. Jaruga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:21

66e minuut.
Vujinović is nu in balbezit. Vujinović probeert naar een medespeler te passen. Spaljević met een sublieme pass. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:22

68e minuut.
Spaljević met een sublieme pass. Vujinović met een sublieme pass. Jaruga rent richting de bal. Jaruga draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ouédec speelt de bal door. Vujinović probeert naar een medespeler te passen. Ubińa rent richting de bal. Ubińa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:23

70e minuut.
Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Szczygielski passt de bal met de wreef. Inworp. Osorio met de inworp. Zabraniak verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vujinović rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:24

72e minuut.
Osorio met de inworp. Ubińa met een sublieme pass. Jaruga rent richting de bal. Jaruga draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zəfərli trapt de bal weg van het doel. Ouédec kopt de bal weg. Spaljević is nu in balbezit. Spaljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:25

76e minuut.
Szczygielski is nu in balbezit. Jaruga onderschept slim de pass. Jaruga met een sublieme pass. Ubińa rent richting de bal. Ubińa haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ouédec passt de bal zonder na te denken. Daar is Ubińa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaruga rent richting de bal. Ubińa rent richting de bal. Ubińa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jaruga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga geeft een lange en hoge pass. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Spaljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaljević speelt de bal door. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:26

81e minuut.
Spaljević passt de bal met de wreef. Ubińa heeft problemen om de bal te vangen. Jaruga rent richting de bal. Jaruga haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:27

83e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović passt de bal met de wreef. Ubińa is nu in balbezit. Jaruga heeft problemen om de bal te vangen. Jaruga haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ubińa rent richting de bal. Ubińa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:28

84e minuut.
Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaruga met een sublieme pass. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:29

89e minuut.
Ouédec kopt de bal weg. Spaljević rent richting de bal. Spaljević passt de bal zonder na te denken. Jaruga rent richting de bal. Jaruga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Ubińa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 88%, Victoria Kobylany 12%.
Arsenal_86 - Victoria Kobylany 0:30