Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Kobylany Arsenal_86
na 2 Tactiek bezpieczna
48% Balbezit 52%
17% Spel op eigen helft 83%
58 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 40.8
excellent Schieten adequate
solid Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Vujinović passt de bal zonder na te denken. Galiano rent richting de bal. Galiano geeft de bal voor. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Roczyński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 1:0

2e minuut.
Kontorigas met een sublieme pass. Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Rodríguez Valdivieso onderschept slim de pass. Rodríguez Valdivieso haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 2:0

3e minuut.
Galiano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Roczyński rent richting de bal. Roczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 3:0

4e minuut.
Kontorigas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roczyński onderschept slim de pass. Roczyński draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Zəfərli trapt de bal weg van het doel. Şerbănescu kopt de bal weg. Galiano probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 4:0

10e minuut.
Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso met een sublieme pass. Klungelig pakt Roczyński de bal. Roczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 5:0

15e minuut.
Galiano verovert de bal door een tackle van achteren. Jaruga is nu in balbezit. Jaruga speelt de bal door. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 6:0

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Galiano zal de hoekschop nemen. Daar is Rodríguez Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Valdivieso speelt de bal door. Jaruga is nu in balbezit. Jaruga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 7:0

18e minuut.
Stuhlfauth kopt de bal weg. Rodríguez Valdivieso met een sublieme pass. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński schiet op doel. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 8:0

21e minuut.
Kontorigas heeft problemen om de bal te vangen. Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuhlfauth speelt de bal door. Roczyński heeft problemen om de bal te vangen. Roczyński schiet op doel. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Vujinović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roczyński speelt de bal door. Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 9:0

23e minuut.
Galiano verovert de bal door een tackle van achteren. Galiano met een sublieme pass. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 10:0

24e minuut.
Vujinović speelt de bal door. Roczyński heeft problemen om de bal te vangen. Roczyński speelt de bal door. Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 11:0

25e minuut.
Şerbănescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ráth komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Ráth verovert de bal door een tackle van achteren. Galiano is nu in balbezit. Galiano passt de bal zonder na te denken. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Galiano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roczyński rent richting de bal. Roczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 12:0

27e minuut.
Kraav geeft een lange en hoge pass. Galiano kopt de bal weg. Roczyński heeft problemen om de bal te vangen. Roczyński schiet op doel. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 13:0

29e minuut.
Daar is Rodríguez Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Valdivieso passt de bal zonder na te denken. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 14:0

30e minuut.
Kontorigas speelt de bal door. Ráth rent richting de bal. Roczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 15:0

32e minuut.
Jaruga kopt de bal weg. Rodríguez Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 16:0

36e minuut.
Kraav geeft een hoge lob. Inworp. Vujinović met een snelle inworp. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 17:0

39e minuut.
Stuhlfauth rent richting de bal. Stuhlfauth passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jaruga speelt de bal door. Vujinović speelt de bal door. Rodríguez Valdivieso speelt de bal door. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Battello passt de bal in één keer door. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rodríguez Valdivieso de bal. Rodríguez Valdivieso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez Valdivieso met een sublieme pass. Roczyński rent richting de bal. Roczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 18:0

45e minuut.
Patrikyan is nu in balbezit. Patrikyan geeft de bal voor. Inworp. Galiano met de inworp. Rodríguez Valdivieso met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 14%, Arsenal_86 86%.
Victoria Kobylany - Arsenal_86 18:0

46e minuut.
Stelmach geeft de bal voor. Stuhlfauth speelt de bal door. Galiano speelt de bal door. Roczyński rent richting de bal. Roczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 19:0

49e minuut.
Rodríguez Valdivieso verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Valdivieso met een sublieme pass. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 20:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujinović met de inworp. Roczyński met een sublieme pass. Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 21:0

51e minuut.
Stuhlfauth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráth onderschept slim de pass. Ráth probeert naar een medespeler te passen. Kontorigas is nu in balbezit. Kontorigas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Lauaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauaki met een sublieme pass. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 22:0

55e minuut.
Jaruga onderschept slim de pass. Jaruga passt de bal in één keer door. Roczyński met een sublieme pass. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jaruga is nu in balbezit. Jaruga speelt de bal door. Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 23:0

58e minuut.
Vujinović met de inworp. Roczyński geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 24:0

60e minuut.
Kontorigas onderschept slim de pass. Kunduracı verovert de bal door een tackle van achteren. Kunduracı passt de bal zonder na te denken. Roczyński rent richting de bal. Roczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Valdivieso heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kunduracı verovert de bal door een tackle van achteren. Kunduracı geeft de bal voor. Rodríguez Valdivieso met een sublieme pass. Klungelig pakt Roczyński de bal. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Zəfərli niet meer kan verder spelen. Szczygielski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı passt de bal met de wreef. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński schiet op doel. Szczygielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jaruga is nu in balbezit. Ráth begaat een overtreding. Jaruga raakt geblesseerd tijdens het duel. Vujinović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodríguez Valdivieso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Lauaki probeert naar een medespeler te passen. Vujinović rent richting de bal. Vujinović passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Szczygielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 25:0

71e minuut.
Galiano met een sublieme pass. Rodríguez Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roczyński de bal. Roczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 26:0

73e minuut.
Rodríguez Valdivieso kopt de bal weg. Galiano is nu in balbezit. Galiano speelt de bal door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
van Lent geeft de bal voor. Galiano rent richting de bal. Galiano met een sublieme pass. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kontorigas verovert de bal door een tackle van achteren. Ouédec is nu in balbezit. Ouédec geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Szczygielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 27:0

80e minuut.
Galiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso probeert naar een medespeler te passen. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 28:0

82e minuut.
Galiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiano passt de bal in één keer door. Roczyński rent richting de bal. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Szczygielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 29:0

84e minuut.
Galiano met de inworp. Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso geeft een hoge lob. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 30:0

86e minuut.
Jaruga probeert naar een medespeler te passen. Roczyński speelt de bal door. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kunduracı verovert de bal door een tackle van achteren. Kunduracı passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roczyński de bal. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Szczygielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - Arsenal_86 31:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 21%, Arsenal_86 79%.
Victoria Kobylany - Arsenal_86 31:0