Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AwCiU ZKS Zamovia Zameczek
8 Tactiek 5-2-1-2
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
70.6 gemiddelde waardering 60.3
outstanding Schieten good
formidable Passen very good
brilliant Verdedigen outstanding


16e minuut.
Peterek onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perner zal de hoekschop nemen. Tundur maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - ZKS Zamovia Zameczek 0:1

20e minuut.
Tkacz verovert de bal door een tackle van achteren. Tkacz passt de bal met de wreef. Połubiński rent richting de bal. Burkot rent richting de bal. Burkot draait met de bal, schiet en ... Bożej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pawlusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlusiński geeft een lange en hoge pass. Tkacz geeft de bal voor. Burkot is nu in balbezit. Burkot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC AwCiU - ZKS Zamovia Zameczek 1:1

25e minuut.
Curuś rent richting de bal. Curuś probeert naar een medespeler te passen. Salivar rent richting de bal. Borzyszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Borzyszkowski schiet op doel. Bożej bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Curuś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borzyszkowski geeft de bal voor. Burkot springt en kopt de bal. Klungelig pakt Melikyan de bal. Bożej bokst de bal weg.

28e minuut.
Melikyan geeft een hoge lob. Tkacz kopt de bal weg. Połubiński rent richting de bal. Połubiński geeft de bal voor. Borzyszkowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - ZKS Zamovia Zameczek 2:1

32e minuut.
Perner is nu in balbezit. Acaroğlu onderschept slim de pass. Acaroğlu passt de bal zonder na te denken. Tundur is nu in balbezit. Tundur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Acaroğlu geeft een hoge lob. Salivar rent richting de bal. Połubiński begaat een overtreding. Połubiński krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Zapatero is nu in balbezit. Zapatero passt de bal met de wreef. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Finster werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Zapatero met een sublieme pass. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zapatero zal de hoekschop nemen. Opsenica maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Tundur rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 51%, ZKS Zamovia Zameczek 49%.
FC AwCiU - ZKS Zamovia Zameczek 2:1

51e minuut.
Mielcioiu rent richting de bal. Opsenica onderschept slim de pass. Peterek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opsenica wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Opsenica kan niet meer verder spelen. Štofa komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tkacz speelt de bal door. Curuś rent richting de bal. Curuś passt de bal in één keer door. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. Bożej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Peterek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tundur. Tundur krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Acaroğlu probeert naar een medespeler te passen. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz met een sublieme pass. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. Bożej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Ignat geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapatero met de inworp. Ochoa rent richting de bal. Ochoa geeft de bal voor. Finster probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Curuś de bal. Curuś passt de bal in één keer door. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. Bożej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - ZKS Zamovia Zameczek 3:1

82e minuut.
Văn Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tkacz rent richting de bal. Tkacz geeft de bal voor. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Curuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Curuś geeft de bal voor. Daar is Zapatero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot schiet op doel. Bożej bokst de bal weg. Borzyszkowski springt en kopt de bal. Bożej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - ZKS Zamovia Zameczek 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 37%, ZKS Zamovia Zameczek 63%.
FC AwCiU - ZKS Zamovia Zameczek 4:1