Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zamovia Zameczek FC AwCiU
5-2-1-2 Tactiek 8
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 4
62 gemiddelde waardering 67.3
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Perner passt de bal in één keer door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perner neemt de hoekschop. Tundur maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Perner geeft een hoge lob. Tundur kopt de bal weg. Klungelig pakt Opsenica de bal. Opsenica schiet op doel. Cucea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - FC AwCiU 1:0

15e minuut.
Hubler kopt de bal weg. Daar is Tkacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ignat met de inworp. Mielcioiu met een sublieme pass. Borzyszkowski is nu in balbezit. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Zamovia Zameczek - FC AwCiU 1:1

26e minuut.
Murdzak onderschept slim de pass. Melikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Melikyan geeft de bal voor. Tundur kopt de bal weg. Opsenica rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zapatero zal de hoekschop nemen. Opsenica kopt de bal weg. Mielcioiu is nu in balbezit. Tundur verovert de bal door een tackle van achteren. Tundur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - FC AwCiU 2:1

33e minuut.
Ignat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ochoa met een snelle inworp. Perner is nu in balbezit. Perner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Zapatero kopt de bal weg. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica speelt de bal door. Tundur is nu in balbezit. Tundur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 49%, FC AwCiU 51%.
ZKS Zamovia Zameczek - FC AwCiU 2:1

47e minuut.
Zapatero met een sublieme pass. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner geeft de bal voor. Tundur springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Perner geeft een hoge lob. Opsenica kopt de bal weg. Bork heeft problemen om de bal te vangen. Tundur rent richting de bal. Tundur haalt uit met een fantastische trap. Cucea bokst de bal weg.

54e minuut.
Tkacz met een sublieme pass. Misiek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Misiek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borzyszkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Gawryś passt de bal met de wreef. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak met een sublieme pass. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner geeft een lange en hoge pass. Cucea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ignat geeft de bal voor. Salivar geeft een lange en hoge pass. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - FC AwCiU 3:1

78e minuut.
Melikyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Misiek met een snelle inworp. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bożej trapt de bal weg. Ochoa kopt de bal weg. Cucea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur verovert de bal door een tackle van achteren. Tundur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Połubiński kopt de bal weg. Misiek rent richting de bal. Misiek probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Melikyan kopt de bal weg. Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Połubiński krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Misiek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Borzyszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hubler krijgt een gele kaart. Borzyszkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Borzyszkowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - FC AwCiU 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 47%, FC AwCiU 53%.
ZKS Zamovia Zameczek - FC AwCiU 3:2