Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS-GUTENOW lowicz Arsenal Ryki
442a Tactiek boboski2Lazik
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
55 gemiddelde waardering 65.8
solid Schieten very good
good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


15e minuut.
Ziaya is nu in balbezit. Ziaya probeert naar een medespeler te passen. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal Ryki 0:1

31e minuut.
Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen. Zamojski controleert de bal met de borst. Mlinar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zamojski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sánchez neemt zijn aanloop. ER bokst de bal weg.

37e minuut.
Jam-Jam probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Espín rent richting de bal. Martínez Espín geeft een hoge lob. Zamojski rent richting de bal. Zamojski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chruszcz is nu in balbezit. Załęski onderschept slim de pass. Maisano is nu in balbezit. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Prikopa bokst de bal weg.

44e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal Ryki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS-GUTENOW lowicz 61%, Arsenal Ryki 39%.
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal Ryki 0:2

53e minuut.
Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Batęga geeft een lange en hoge pass. Caruccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski onderschept slim de pass. Załęski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat ER niet meer kan verder spelen. Majezon komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Baliński controleert de bal met de borst. Baliński speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Majezon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Batęga geeft de bal voor. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Ziaya is nu in balbezit. Ziaya geeft een hoge lob. Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Zamojski rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ziaya geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mlinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pecha heeft problemen om de bal te vangen. Pecha speelt de bal door. Załęski rent richting de bal. Załęski haalt uit met een fantastische trap. Prikopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal Ryki 1:2

72e minuut.
Ziaya speelt de bal door. Zamojski heeft problemen om de bal te vangen. Tlučhoř legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zamojski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Majezon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Prikopa trapt de bal weg van het doel. Gracz kopt de bal weg. Rineri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maisano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maisano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Baliński is nu in balbezit. Baliński met een sublieme pass. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski haalt uit met een fantastische trap. Majezon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal Ryki 1:3

80e minuut.
Zamojski heeft problemen om de bal te vangen. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Ziaya is nu in balbezit. Ziaya geeft een lange en hoge pass. Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal. Majezon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Ekoku rent richting de bal. Ekoku speelt de bal door. Ziaya rent richting de bal. Ziaya geeft de bal voor. Klungelig pakt Sánchez de bal. Majezon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Ziaya probeert naar een medespeler te passen. Zamojski rent richting de bal. Zamojski passt de bal in één keer door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ekoku met een sublieme pass. Ziaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziaya passt de bal in één keer door. Zamojski rent richting de bal. Zamojski haalt uit met een fantastische trap. Majezon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS-GUTENOW lowicz 59%, Arsenal Ryki 41%.
GKS-GUTENOW lowicz - Arsenal Ryki 1:3