Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Ryki Arsenal_86
boboski2Lazik Tactiek bezpieczna
45% Balbezit 55%
5% Spel op eigen helft 95%
72 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 42.3
uitmuntend Schieten redelijk
formidabel Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński probeert naar een medespeler te passen. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Zamojski is nu in balbezit. Zamojski geeft een hoge lob. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 1:0

4e minuut.
Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz passt de bal zonder na te denken. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 2:0

6e minuut.
Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Zamojski met een sublieme pass. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 3:0

7e minuut.
Sánchez is nu in balbezit. Sánchez speelt de bal door. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Mijić geeft een hoge lob. Chruszcz speelt de bal door. Gronowski speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 4:0

11e minuut.
Chruszcz kopt de bal weg. Sánchez met een sublieme pass. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 5:0

13e minuut.
Ekoku met een sublieme pass. Sánchez is nu in balbezit. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 6:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chruszcz met de inworp. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 7:0

17e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku passt de bal zonder na te denken. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 8:0

19e minuut.
Truchanowski heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Arca Vázquez. Goede buitenspelval van de verdediging. Caruccio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 9:0

20e minuut.
Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski met een sublieme pass. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 10:0

22e minuut.
Chruszcz is nu in balbezit. Chruszcz passt de bal met de wreef. Ekoku speelt de bal door. Klungelig pakt Gronowski de bal. Gronowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zamojski speelt de bal door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 11:0

24e minuut.
Kosman passt de bal in één keer door. Ekoku rent richting de bal. Ekoku speelt de bal door. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Ziaya met de inworp. Baliński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gronowski de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 12:0

25e minuut.
Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 13:0

28e minuut.
Baliński rent richting de bal. Baliński passt de bal in één keer door. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 14:0

29e minuut.
Mijić geeft de bal voor. Truchanowski controleert de bal met de borst. Truchanowski passt de bal met de wreef. Gronowski rent richting de bal. Gronowski met een sublieme pass. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 15:0

31e minuut.
Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 16:0

35e minuut.
Baliński met een sublieme pass. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gronowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel. Zəfərli bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Zəfərli trapt de bal weg van het doel. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 17:0

39e minuut.
Szczygielski geeft de bal voor. Inworp. Baliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 18:0

40e minuut.
Baliński neemt de hoekschop. Zamojski kopt de bal weg. Sánchez rent richting de bal. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Truchanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchanowski met een sublieme pass. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 19:0

45e minuut.
Zamojski passt de bal met de wreef. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 9%, Arsenal_86 91%.
Arsenal Ryki - Arsenal_86 20:0

46e minuut.
Klungelig pakt Szczygielski de bal. Szczygielski passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baliński zal de hoekschop nemen. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 21:0

47e minuut.
Gronowski rent richting de bal. Gronowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 22:0

49e minuut.
Ekoku is nu in balbezit. Ekoku met een sublieme pass. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 23:0

51e minuut.
Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez speelt de bal door. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 24:0

53e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Zamojski onderschept slim de pass. Zamojski passt de bal zonder na te denken. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Szczygielski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şerbănescu komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Chruszcz kopt de bal weg. Zamojski met een sublieme pass. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 25:0

55e minuut.
Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ekoku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 26:0

56e minuut.
Baliński passt de bal in één keer door. Kraav probeert de bal aan de voet te houden. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 27:0

57e minuut.
Arca Vázquez speelt de bal door. Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şerbănescu met een sublieme pass. Kosman speelt de bal door. Zəfərli probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 28:0

58e minuut.
Ziaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński probeert naar een medespeler te passen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 29:0

60e minuut.
Chruszcz met een snelle inworp. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku passt de bal met de wreef. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Paal! Zəfərli bokst de bal weg.

61e minuut.
Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu passt de bal zonder na te denken. Zamojski met een sublieme pass. Daar is Gronowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 30:0

62e minuut.
Arca Vázquez speelt de bal door. Şerbănescu heeft problemen om de bal te vangen. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zamojski speelt de bal door. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez rent richting de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gronowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 31:0

65e minuut.
Ziaya is nu in balbezit. Ziaya passt de bal in één keer door. Daar is Gronowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 32:0

67e minuut.
Martínez Espín kopt de bal weg. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 33:0

68e minuut.
Baliński met een sublieme pass. Daar is Gronowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski passt de bal in één keer door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 34:0

69e minuut.
Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Şerbănescu heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 35:0

71e minuut.
Sánchez passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Şerbănescu de bal onder controle te krijgen. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 36:0

72e minuut.
Şerbănescu onderschept slim de pass. Zabraniak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ekoku zal de hoekschop nemen. Zamojski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski passt de bal met de wreef. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 37:0

75e minuut.
Chruszcz kopt de bal weg. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski passt de bal met de wreef. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 38:0

77e minuut.
Baliński rent richting de bal. Baliński passt de bal zonder na te denken. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 39:0

77e minuut.
Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 40:0

79e minuut.
Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski met een sublieme pass. Sánchez rent richting de bal. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 41:0

81e minuut.
Ekoku passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gronowski de bal. Gronowski passt de bal met de wreef. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zəfərli trapt de bal weg. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 42:0

83e minuut.
Inworp. Ekoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabraniak verovert de bal door een tackle van achteren. Zamojski geeft een lange en hoge pass. Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 43:0

84e minuut.
Baliński met de inworp. Zamojski rent richting de bal. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 44:0

86e minuut.
Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Zamojski verovert de bal door een tackle van achteren. Zamojski passt de bal met de wreef. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 45:0

88e minuut.
Zamojski geeft een hoge lob. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 46:0

89e minuut.
Ziaya speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez speelt de bal door. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Arsenal_86 47:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 2%, Arsenal_86 98%.
Arsenal Ryki - Arsenal_86 47:0