Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_86 Arsenal Ryki
bezpieczna Tactiek boboski2Lazik
54% Balbezit 46%
92% Spel op eigen helft 8%
1 Doelpogingen 75
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 59.8
good Schieten outstanding
adequate Passen formidable
solid Verdedigen good


2e minuut.
Jam-Jam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekoku heeft problemen om de bal te vangen. Ekoku speelt de bal door. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Zamojski met een sublieme pass. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:1

4e minuut.
Cirignano speelt de bal door. Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Jam-Jam de bal. Jam-Jam speelt de bal door. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Baliński rent richting de bal. Baliński met een sublieme pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:2

7e minuut.
Jam-Jam speelt de bal door. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Zamojski passt de bal in één keer door. Baliński rent richting de bal. Baliński passt de bal in één keer door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:3

10e minuut.
Ekoku speelt de bal door. Klungelig pakt Sánchez de bal. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:4

11e minuut.
Daar is Zamojski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:5

11e minuut.
Şerbănescu rent richting de bal. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez speelt de bal door. Baliński rent richting de bal. Baliński geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Gronowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski speelt de bal door. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:6

15e minuut.
Gronowski rent richting de bal. Gronowski speelt de bal door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:7

15e minuut.
Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Şerbănescu passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baliński neemt de hoekschop. Gronowski springt en kopt de bal. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:8

17e minuut.
Baliński verovert de bal door een tackle van achteren. Baliński passt de bal in één keer door. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:9

18e minuut.
Baliński met een snelle inworp. Kraav verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Sánchez de bal. Sánchez schiet op doel. Gronowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zəfərli bokst de bal weg. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:10

20e minuut.
Zamojski verovert de bal door een tackle van achteren. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:11

22e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez met een sublieme pass. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:12

24e minuut.
Jam-Jam kopt de bal weg. Zamojski met een sublieme pass. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cirignano kopt de bal weg. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski passt de bal zonder na te denken. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez schiet op doel. Zəfərli bokst de bal weg.

28e minuut.
Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jam-Jam speelt de bal door. Daar is Gronowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:13

30e minuut.
Ekoku passt de bal zonder na te denken. Sánchez rent richting de bal. Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Cirignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirignano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gronowski de bal. Gronowski schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:14

32e minuut.
Inworp. Ekoku met de inworp. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:15

34e minuut.
Sánchez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzanka komt het veld opgelopen. Ekoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamojski rent richting de bal. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:16

35e minuut.
Gronowski speelt de bal door. Ekoku rent richting de bal. Ekoku passt de bal in één keer door. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:17

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jam-Jam met de inworp. Ekoku speelt de bal door. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:18

37e minuut.
Cirignano probeert naar een medespeler te passen. Şerbănescu rent richting de bal. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:19

38e minuut.
Grzanka met een sublieme pass. Ekoku rent richting de bal. Ekoku passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gronowski de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:20

39e minuut.
Cirignano met een sublieme pass. Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:21

41e minuut.
De Piero met een snelle inworp. Kraav kan de bal niet met de borst controleren. Kraav met een sublieme pass. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Łojek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jam-Jam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamojski rent richting de bal. Zamojski geeft een lange en hoge pass. Zəfərli bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ekoku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grzanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:22

43e minuut.
Şerbănescu met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ekoku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grzanka krijgt zijn hoofd ertegen. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:23

44e minuut.
Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski rent richting de bal. Zamojski passt de bal zonder na te denken. Baliński geeft een lange en hoge pass. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 92%, Arsenal Ryki 8%.
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:23

46e minuut.
Zamojski met een sublieme pass. Jam-Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jam-Jam probeert naar een medespeler te passen. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski passt de bal zonder na te denken. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:24

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jam-Jam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ekoku met een sublieme pass. Grzanka rent richting de bal. Grzanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:25

51e minuut.
Zəfərli met een sublieme pass. Zamojski kopt de bal weg. Jam-Jam probeert naar een medespeler te passen. Grzanka rent richting de bal. Grzanka draait met de bal, schiet en ... Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:26

53e minuut.
Martínez Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Espín passt de bal met de wreef. Jam-Jam probeert naar een medespeler te passen. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav geeft een lange en hoge pass. Jam-Jam kopt de bal weg. Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Zamojski is nu in balbezit. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:27

57e minuut.
Zamojski rent richting de bal. Zamojski met een sublieme pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:28

58e minuut.
Baliński met een snelle inworp. Zamojski met een sublieme pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:29

59e minuut.
Gronowski met een sublieme pass. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku passt de bal zonder na te denken. Grzanka rent richting de bal. Grzanka haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:30

59e minuut.
Cirignano met een sublieme pass. Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şerbănescu passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ekoku neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Grzanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:31

63e minuut.
Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku passt de bal met de wreef. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:32

64e minuut.
Gronowski speelt de bal door. Daar is Ekoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoku passt de bal met de wreef. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ekoku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baliński speelt de bal door. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:33

67e minuut.
Zəfərli met een sublieme pass. Martínez Espín kopt de bal weg. Jam-Jam met een sublieme pass. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:34

68e minuut.
Zamojski is nu in balbezit. Gronowski rent richting de bal. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:35

69e minuut.
Grzanka onderschept slim de pass. Grzanka passt de bal met de wreef. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:36

69e minuut.
Cirignano met een sublieme pass. Şerbănescu rent richting de bal. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:37

72e minuut.
Ekoku heeft problemen om de bal te vangen. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski passt de bal met de wreef. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:38

73e minuut.
Şerbănescu rent richting de bal. Şerbănescu passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baliński zal de hoekschop nemen. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ekoku rent richting de bal. Ekoku schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:39

74e minuut.
Cirignano met een sublieme pass. Şerbănescu is nu in balbezit. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:40

75e minuut.
Baliński rent richting de bal. Baliński passt de bal zonder na te denken. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:41

76e minuut.
Gronowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzanka met een sublieme pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:42

78e minuut.
Şerbănescu geeft een lange en hoge pass. Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński passt de bal met de wreef. Daar is Grzanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzanka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:43

79e minuut.
Gronowski speelt de bal door. Klungelig pakt Ekoku de bal. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Caruccio probeert naar een medespeler te passen. Stelmach rent richting de bal. Gronowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gronowski krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Ziaya met een sublieme pass. Jam-Jam speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Zamojski de bal onder controle te krijgen. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel. Zəfərli bokst de bal weg. Grzanka rent richting de bal. Grzanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:44

85e minuut.
Jam-Jam kopt de bal weg. Zamojski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gronowski de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:45

86e minuut.
Ekoku passt de bal met de wreef. Gronowski rent richting de bal. Zamojski met een sublieme pass. Grzanka is nu in balbezit. Grzanka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:46

87e minuut.
Cirignano speelt de bal door. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:47

89e minuut.
Baliński speelt de bal door. Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Grzanka rent richting de bal. Grzanka schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:48

90e minuut.
Baliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamojski geeft een lange en hoge pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:49

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 93%, Arsenal Ryki 7%.
Arsenal_86 - Arsenal Ryki 0:49