Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AwCiU MKS Mokotów Warszawa
8 Tactiek CinCinSL
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
70.2 gemiddelde waardering 59.9
formidable Schieten solid
outstanding Passen very good
brilliant Verdedigen excellent


13e minuut.
Văn Minh is nu in balbezit. Văn Minh speelt de bal door. Curuś is nu in balbezit. Curuś geeft een hoge lob. Burkot krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Văn Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz passt de bal in één keer door. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot draait met de bal, schiet en ... Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Garaba rent richting de bal. Nikosyan is nu in balbezit. Nikosyan speelt de bal door. Freistoss bereikt de bal nog maar net als eerste. Freistoss haalt uit met een fantastische trap. Finster bokst de bal weg.

25e minuut.
Ceredero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Curuś de bal. Curuś met een sublieme pass. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - MKS Mokotów Warszawa 1:0

32e minuut.
Ceredero geeft een lange en hoge pass. Tkacz kopt de bal weg. Pievano bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot onderschept slim de pass. Burkot schiet op doel. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 47%, MKS Mokotów Warszawa 53%.
FC AwCiU - MKS Mokotów Warszawa 1:0

49e minuut.
Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz passt de bal zonder na te denken. Borzyszkowski rent richting de bal. Borzyszkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - MKS Mokotów Warszawa 2:0

53e minuut.
Pelić is nu in balbezit. Tkacz verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński met een sublieme pass. Burkot rent richting de bal. Burkot schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - MKS Mokotów Warszawa 3:0

54e minuut.
Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Văn Minh rent richting de bal. Văn Minh geeft een lange en hoge pass. Połubiński springt en kopt de bal. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burkot is nu in balbezit. Burkot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - MKS Mokotów Warszawa 4:0

65e minuut.
Tkacz passt de bal in één keer door. Curuś speelt de bal door. Cienciała rent richting de bal. Borzyszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Borzyszkowski draait met de bal, schiet en ... Kolombini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Curuś de bal. Curuś passt de bal met de wreef. Tkacz met een sublieme pass. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński schiet op doel. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 34%, MKS Mokotów Warszawa 66%.
FC AwCiU - MKS Mokotów Warszawa 4:0