Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zamovia Zameczek Victoria Lucim
5-2-1-2 Tactiek 15s3s11
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
60.1 gemiddelde waardering 65.5
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Klungelig pakt Plakias de bal. Plakias geeft een lange en hoge pass. Léster Blanco kopt de bal weg. Häger is nu in balbezit. Häger haalt uit met een fantastische trap. Bożej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Daar is Precel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Precel geeft een lange en hoge pass. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Lucim 0:1

13e minuut.
Fajardo is nu in balbezit. Pawlusiński onderschept slim de pass. Pawlusiński geeft een lange en hoge pass. Perner rent richting de bal. Perner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Polanský neemt vlug de vrije trap. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo passt de bal zonder na te denken. Häger rent richting de bal. Häger haalt uit met een fantastische trap. Bożej bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Léster Blanco is nu in balbezit. Léster Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Lucim 0:2

25e minuut.
Gębczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Perner rent richting de bal. Tundur is nu in balbezit. Daar is Tundur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tundur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tundur rent richting de bal. Tundur draait met de bal, schiet en ... Piţurcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Lucim 1:2

26e minuut.
Medda rent richting de bal. Medda passt de bal met de wreef. Fajardo rent richting de bal. Fajardo geeft een hoge lob. Häger springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Inworp. Zawiejski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fajardo rent richting de bal. Fajardo probeert naar een medespeler te passen. Häger rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Medda passt de bal in één keer door. Salivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger verovert de bal door een tackle van achteren. Häger draait met de bal, schiet en ... Bożej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Lucim 1:3

36e minuut.
Melikyan geeft een hoge lob. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner onderschept slim de pass. Perner geeft een hoge lob. Tundur krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Lucim 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 56%, Victoria Lucim 44%.
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Lucim 2:3

57e minuut.
Medda heeft problemen om de bal te vangen. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel. Na een snelle pass probeert Polanský de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Lucim 3:3

58e minuut.
Häger passt de bal met de wreef. Pawlusiński rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Fajardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajardo passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Fajardo speelt de bal door. Precel probeert naar een medespeler te passen. Häger is nu in balbezit. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Coinac rent richting de bal. Met opzet legt Tundur zijn tegenspeler op de grond. Tundur krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. Perner heeft problemen om de bal te vangen. Perner geeft een lange en hoge pass. Zapatero is nu in balbezit. Zapatero draait met de bal, schiet en ... Piţurcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Tundur heeft problemen om de bal te vangen. Tundur draait met de bal, schiet en ... Coinac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Perner is nu in balbezit. Perner geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Medda geeft de bal voor. Salivar rent richting de bal. Häger onderschept slim de pass. Häger draait met de bal, schiet en ... Bożej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Lucim 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 46%, Victoria Lucim 54%.
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Lucim 3:4