Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Lucim ZKS Zamovia Zameczek
15s3s11 Tactiek 5-2-1-2
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
63.2 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten very good
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


1e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa passt de bal met de wreef. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner geeft de bal voor. Opsenica maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perner met de inworp. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Gębczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gębczyński passt de bal zonder na te denken. Häger is nu in balbezit. Häger haalt uit met een fantastische trap. Bożej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - ZKS Zamovia Zameczek 1:0

21e minuut.
Zapatero rent richting de bal. Zapatero probeert naar een medespeler te passen. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Lucim - ZKS Zamovia Zameczek 1:1

41e minuut.
Pawlusiński met de inworp. Ochoa met een sublieme pass. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - ZKS Zamovia Zameczek 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lucim 51%, ZKS Zamovia Zameczek 49%.
Victoria Lucim - ZKS Zamovia Zameczek 1:2

47e minuut.
Precel passt de bal in één keer door. Gulbrandsen is nu in balbezit. Melikyan is nu in balbezit. Gulbrandsen verovert de bal door een tackle van achteren. Gulbrandsen schiet op doel. Bożej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Perner probeert naar een medespeler te passen. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Gębczyński is nu in balbezit. Tundur onderschept slim de pass. Tundur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa begaat een overtreding. Fajardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zawiejski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Melikyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulbrandsen is nu in balbezit. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Pawlusiński met een snelle inworp. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner geeft een lange en hoge pass. Opsenica krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ochoa geeft een hoge lob. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner speelt de bal door. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Daar is Precel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medda is nu in balbezit. Medda passt de bal met de wreef. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger draait met de bal, schiet en ... Bożej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Zawiejski speelt de bal door. Ochoa met een sublieme pass. Medda probeert de bal aan de voet te houden. Tundur rent richting de bal. Tundur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Klungelig pakt Precel de bal. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tundur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Opsenica legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Piţurcă bokst de bal weg. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - ZKS Zamovia Zameczek 1:3

82e minuut.
Coinac is nu in balbezit. Tundur verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Opsenica springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Piţurcă met een harde bal richting middenveld. Fajardo rent richting de bal. Ochoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochoa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lucim 57%, ZKS Zamovia Zameczek 43%.
Victoria Lucim - ZKS Zamovia Zameczek 1:3