Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Kobylany GKS-GUTENOW lowicz
na 2 Tactiek 442a
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 55.4
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Klungelig pakt Vujinović de bal. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Mlinar is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso onderschept slim de pass. Rodríguez Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Spaljević passt de bal met de wreef. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović speelt de bal door. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łaski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vujinović neemt de hoekschop. Roczyński kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Mlinar probeert de bal met de borst te controleren. ER bokst de bal weg. Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - GKS-GUTENOW lowicz 1:0

22e minuut.
Vujinović speelt de bal door. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinar rent richting de bal. Roczyński onderschept slim de pass. Roczyński draait met de bal, schiet en ... ER probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Łaski rent richting de bal. Łaski geeft de bal voor. Baten is nu in balbezit. Baten geeft een lange en hoge pass. Roczyński krijgt zijn hoofd ertegen. ER kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Spaljević met een sublieme pass. Klungelig pakt Vujinović de bal. Vujinović passt de bal zonder na te denken. Roczyński heeft problemen om de bal te vangen. Roczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř onderschept slim de pass. Tlučhoř geeft een hoge lob. Baten geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Valdivieso springt en kopt de bal. ER bokst de bal weg.

40e minuut.
Lauaki verovert de bal door een tackle van achteren. Lauaki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gracz met een snelle inworp. Karwowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Baten bereikt de bal nog maar net als eerste. Baten passt de bal in één keer door. Galiano rent richting de bal. Galiano geeft een lange en hoge pass. Roczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stuhlfauth komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović probeert naar een medespeler te passen. Roczyński geeft een hoge lob. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - GKS-GUTENOW lowicz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 37%, GKS-GUTENOW lowicz 63%.
Victoria Kobylany - GKS-GUTENOW lowicz 2:0

62e minuut.
Ouédec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gracz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karwowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karwowski draait met de bal, schiet en ... Stuhlfauth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Załęski rent richting de bal. Ouédec verovert de bal door een tackle van achteren. Maisano is nu in balbezit. Maisano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - GKS-GUTENOW lowicz 2:1

68e minuut.
Rodríguez Valdivieso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso geeft een lange en hoge pass. Łaski kopt de bal weg. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pecha probeert naar een medespeler te passen. Daar is Załęski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Baten zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Baten moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Baten schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Spaljević passt de bal zonder na te denken. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović met een sublieme pass. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Rineri speelt de bal door. Załęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załęski passt de bal zonder na te denken. Maisano rent richting de bal. Maisano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Kobylany - GKS-GUTENOW lowicz 2:2

85e minuut.
Vujinović is nu in balbezit. Klungelig pakt Vujinović de bal. Vujinović geeft een hoge lob. Rodríguez Valdivieso is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - GKS-GUTENOW lowicz 3:2

90e minuut.
Karwowski rent richting de bal. Karwowski passt de bal zonder na te denken. Rineri speelt de bal door. Załęski rent richting de bal. Załęski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Kobylany - GKS-GUTENOW lowicz 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 49%, GKS-GUTENOW lowicz 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Kobylany - GKS-GUTENOW lowicz 3:3