Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Mokotów Warszawa Arsenal Ryki
CinCinSL Tactiek boboski2Lazik
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
14 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
64.6 gemiddelde waardering 67.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Baliński rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baliński met een snelle inworp. Jam-Jam geeft een hoge lob. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kolombini trapt de bal weg van het doel. Engelund rent richting de bal. Jam-Jam begaat een overtreding. Jam-Jam krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Zamojski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku speelt de bal door. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel. Kolombini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ekoku is nu in balbezit. Ekoku passt de bal in één keer door. Ziaya rent richting de bal. Ziaya geeft een lange en hoge pass. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Engelund geeft een hoge lob. Ekoku geeft een lange en hoge pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal Ryki 0:1

39e minuut.
Zawisza met een sublieme pass. Klungelig pakt Pelić de bal. Pelić probeert naar een medespeler te passen. Misol heeft problemen om de bal te vangen. Misol draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal Ryki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 57%, Arsenal Ryki 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal Ryki 1:1

47e minuut.
Engelund verovert de bal door een tackle van achteren. Engelund probeert naar een medespeler te passen. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... Prikopa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawisza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan geeft de bal voor. Garaba springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Baliński haalt uit met een fantastische trap. Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Inworp. Engelund met de inworp. Ekoku geeft een hoge lob. Gronowski springt en kopt de bal. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan passt de bal in één keer door. Pelić met een sublieme pass. Misol is nu in balbezit. Misol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gronowski kopt de bal weg. Ekoku kan de bal niet met de borst controleren. Ekoku passt de bal zonder na te denken. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Pievano de bal onder controle te krijgen. Nikosyan is nu in balbezit. Truchanowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Truchanowski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Nikosyan passt de bal met de wreef. Martínez Espín is nu in balbezit. Garaba onderschept slim de pass. Garaba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Martínez Espín onderschept slim de pass. Martínez Espín probeert naar een medespeler te passen. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku geeft een hoge lob. Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal. Kolombini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Garaba speelt de bal door. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan passt de bal met de wreef. Misol rent richting de bal. Misol haalt uit met een fantastische trap. Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Pelić met een sublieme pass. Martínez Espín is nu in balbezit. Garaba verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba draait met de bal, schiet en ... Prikopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal Ryki 2:1

87e minuut.
Zamojski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cienciała de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ekoku neemt de hoekschop. Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Mokotów Warszawa 52%, Arsenal Ryki 48%.
MKS Mokotów Warszawa - Arsenal Ryki 2:1