Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Ryki MKS Mokotów Warszawa
boboski2Lazik Tactiek CinCin SP
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
19 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
69 gemiddelde waardering 60.7
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ziaya kan de bal niet met de borst controleren. Ziaya met een sublieme pass. Zamojski speelt de bal door. Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gronowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Inworp. Baliński met een snelle inworp. Jam-Jam bereikt de bal nog maar net als eerste. Jam-Jam geeft een lange en hoge pass. Gronowski springt en kopt de bal. Kolombini bokst de bal weg.

25e minuut.
Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński geeft de bal voor. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - MKS Mokotów Warszawa 1:0

36e minuut.
Martínez Espín geeft een lange en hoge pass. Jam-Jam speelt de bal door. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku geeft een hoge lob. Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Garaba passt de bal in één keer door. Nikosyan is nu in balbezit. Nikosyan passt de bal met de wreef. Misol bereikt de bal nog maar net als eerste. Misol schiet op doel. Prikopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 48%, MKS Mokotów Warszawa 52%.
Arsenal Ryki - MKS Mokotów Warszawa 1:0

51e minuut.
Misol kopt de bal weg. Caruccio rent richting de bal. Caruccio geeft een lange en hoge pass. Sánchez springt en kopt de bal. Kolombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - MKS Mokotów Warszawa 2:0

63e minuut.
Klungelig pakt Pelić de bal. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski geeft een lange en hoge pass. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lascelles is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ekoku zal de hoekschop nemen. Sánchez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - MKS Mokotów Warszawa 3:0

66e minuut.
Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski met een sublieme pass. Daar is Ekoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekoku geeft een hoge lob. Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Zamojski passt de bal met de wreef. Jam-Jam rent richting de bal. Jam-Jam speelt de bal door. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski schiet op doel. Kolombini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - MKS Mokotów Warszawa 4:0

69e minuut.
Stajković geeft een hoge lob. Engelund kopt de bal weg. Lascelles is nu in balbezit. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Nikosyan probeert de bal aan de voet te houden. Martínez Espín geeft de bal voor. Lascelles rent richting de bal. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel. Kolombini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Stajković is nu in balbezit. Stajković geeft een hoge lob. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba schiet op doel. Prikopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - MKS Mokotów Warszawa 4:1

89e minuut.
Stajković heeft problemen om de bal te vangen. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski probeert naar een medespeler te passen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 44%, MKS Mokotów Warszawa 56%.
Arsenal Ryki - MKS Mokotów Warszawa 4:1