Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_86 FC AwCiU
bezpieczna Tactiek 8
54% Balbezit 46%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 71
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 58.2
goed Schieten uitmuntend
solide Passen formidabel
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kosman geeft een hoge lob. Daar is Tkacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văn Minh rent richting de bal. Văn Minh geeft een lange en hoge pass. Burkot springt en kopt de bal. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burkot is nu in balbezit. Burkot schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:1

5e minuut.
Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut met een sublieme pass. Burkot rent richting de bal. Burkot draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:2

6e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Połubiński passt de bal zonder na te denken. Burkot is nu in balbezit. Burkot schiet op doel. De bal raakt de paal. Burkot is nu in balbezit. Burkot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:3

9e minuut.
Văn Minh speelt de bal door. Bork rent richting de bal. Bork probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Bork onderschept slim de pass. Bork speelt de bal door. Połubiński met een sublieme pass. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Văn Minh rent richting de bal. Văn Minh speelt de bal door. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:4

13e minuut.
Misiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiek met een sublieme pass. Klungelig pakt Połubiński de bal. Połubiński schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tkacz onderschept slim de pass. Tkacz met een sublieme pass. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:5

15e minuut.
De Piero rent richting de bal. Văn Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Minh speelt de bal door. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:6

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiek met de inworp. Burkot probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:7

18e minuut.
Văn Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Minh met een sublieme pass. Połubiński speelt de bal door. Burkot rent richting de bal. Burkot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:8

19e minuut.
Tkacz verovert de bal door een tackle van achteren. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:9

21e minuut.
Daar is van Lent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijić is nu in balbezit. Mijić passt de bal met de wreef. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Zəfərli bokst de bal weg.

21e minuut.
Połubiński kopt de bal weg. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Misiek rent richting de bal. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bork speelt de bal door. Misiek rent richting de bal. Misiek met een sublieme pass. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Szczygielski probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Minh met een snelle inworp. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz passt de bal met de wreef. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burkot is nu in balbezit. Burkot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:10

25e minuut.
Misiek met een snelle inworp. Tkacz speelt de bal door. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:11

26e minuut.
Mijić heeft problemen om de bal te vangen. Łojek met een sublieme pass. Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:12

27e minuut.
Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski is nu in balbezit. Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:13

31e minuut.
Misiek neemt de hoekschop. Burkot kopt de bal weg. Thiebaut met een sublieme pass. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:14

32e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Połubiński passt de bal in één keer door. Burkot is nu in balbezit. Burkot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:15

34e minuut.
Misiek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burkot rent richting de bal. Burkot probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:16

35e minuut.
Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut speelt de bal door. Burkot is nu in balbezit. Burkot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:17

37e minuut.
Szczodrowski passt de bal zonder na te denken. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Burkot rent richting de bal. Burkot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:18

38e minuut.
De Piero is nu in balbezit. Połubiński onderschept slim de pass. Połubiński passt de bal zonder na te denken. Burkot is nu in balbezit. Burkot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:19

40e minuut.
Misiek heeft problemen om de bal te vangen. Misiek met een sublieme pass. Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:20

41e minuut.
Połubiński onderschept slim de pass. Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Burkot is nu in balbezit. Burkot schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:21

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Misiek met een snelle inworp. Burkot is nu in balbezit. Burkot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 90%, FC AwCiU 10%.
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:22

47e minuut.
Misiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiek passt de bal in één keer door. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:23

49e minuut.
Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński passt de bal in één keer door. Burkot is nu in balbezit. Burkot haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:24

50e minuut.
Zəfərli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Văn Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Połubiński rent richting de bal. Połubiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thiebaut speelt de bal door. Burkot is nu in balbezit. Burkot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:25

52e minuut.
Thiebaut passt de bal in één keer door. Burkot heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:26

53e minuut.
Łojek geeft de bal voor. Inworp. Misiek met de inworp. Burkot heeft problemen om de bal te vangen. Burkot geeft een hoge lob. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Tkacz rent richting de bal. Tkacz met een sublieme pass. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:27

55e minuut.
Văn Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński speelt de bal door. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Tkacz met een sublieme pass. Thiebaut speelt de bal door. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:28

58e minuut.
Klungelig pakt Văn Minh de bal. Văn Minh met een sublieme pass. Klungelig pakt Burkot de bal. Burkot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:29

59e minuut.
Văn Minh onderschept slim de pass. Văn Minh probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Burkot is nu in balbezit. Burkot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:30

60e minuut.
Arca Vázquez speelt de bal door. Szczygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Ignat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văn Minh rent richting de bal. Văn Minh speelt de bal door. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Burkot is nu in balbezit. Burkot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Văn Minh met de inworp. Klungelig pakt Tkacz de bal. Tkacz passt de bal met de wreef. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:31

66e minuut.
Kraav rent richting de bal. Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut schiet op doel. Zəfərli bokst de bal weg. Klungelig pakt Burkot de bal. Burkot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:32

69e minuut.
Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Văn Minh speelt de bal door. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Szczygielski de bal. Văn Minh rent richting de bal. Văn Minh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Misiek rent richting de bal. Misiek passt de bal zonder na te denken. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:33

72e minuut.
Misiek passt de bal met de wreef. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot met een sublieme pass. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Misiek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Burkot springt en kopt de bal. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot met een sublieme pass. Thiebaut met een sublieme pass. Paal! Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:34

74e minuut.
Bork rent richting de bal. Bork geeft de bal voor. Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:35

75e minuut.
Misiek met de inworp. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:36

77e minuut.
Burkot heeft problemen om de bal te vangen. Burkot speelt de bal door. Thiebaut speelt de bal door. Połubiński is nu in balbezit. Połubiński draait met de bal, schiet en ... Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Połubiński rent richting de bal. Połubiński haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel. Zəfərli bokst de bal weg. Daar is Połubiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:37

80e minuut.
Ignat passt de bal in één keer door. Thiebaut met een sublieme pass. Misiek is nu in balbezit. Misiek passt de bal met de wreef. Połubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:38

82e minuut.
Misiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot speelt de bal door. Połubiński rent richting de bal. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:39

83e minuut.
De Piero is nu in balbezit. Połubiński rent richting de bal. Văn Minh probeert naar een medespeler te passen. Burkot rent richting de bal. Burkot schiet op doel. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burkot rent richting de bal. Burkot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:40

85e minuut.
Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński passt de bal in één keer door. Misiek speelt de bal door. Burkot bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkot schiet op doel. Zəfərli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:41

87e minuut.
Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Tkacz met een sublieme pass. Burkot is nu in balbezit. Burkot haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Burkot kopt de bal weg. Połubiński is nu in balbezit. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:42

89e minuut.
Połubiński is nu in balbezit. Połubiński passt de bal met de wreef. Thiebaut met een sublieme pass. Burkot rent richting de bal. Burkot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:43

90e minuut.
Văn Minh met een sublieme pass. Tkacz met een sublieme pass. Połubiński speelt de bal door. Burkot rent richting de bal. Burkot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:44

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 91%, FC AwCiU 9%.
Arsenal_86 - FC AwCiU 0:44