Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AwCiU Arsenal_86
8 Tactiek bezpieczna
48% Balbezit 52%
5% Spel op eigen helft 95%
80 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 43.5
formidable Schieten good
formidable Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Ceredero is nu in balbezit. Misiek is nu in balbezit. Misiek met een sublieme pass. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Thiebaut heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut met een sublieme pass. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 1:0

5e minuut.
Gawryś met een sublieme pass. Połubiński speelt de bal door. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 2:0

9e minuut.
Połubiński is nu in balbezit. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Połubiński onderschept slim de pass. Połubiński geeft een hoge lob. Thiebaut springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 3:0

11e minuut.
Cirignano probeert naar een medespeler te passen. Şerbănescu heeft problemen om de bal te vangen. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Tkacz kopt de bal weg. Połubiński met een sublieme pass. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka schiet op doel. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 4:0

13e minuut.
Cirignano speelt de bal door. Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkacz met een sublieme pass. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 5:0

17e minuut.
Połubiński rent richting de bal. Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Mihułka rent richting de bal. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 6:0

17e minuut.
Şerbănescu heeft problemen om de bal te vangen. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zəfərli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 7:0

19e minuut.
Şerbănescu geeft een hoge lob. Misiek is nu in balbezit. Misiek passt de bal in één keer door. Daar is Mihułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihułka draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 8:0

20e minuut.
Inworp. Połubiński met een snelle inworp. Tkacz speelt de bal door. Daar is Mihułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihułka draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 9:0

21e minuut.
Kraav rent richting de bal. Kraav geeft een lange en hoge pass. Gawryś kopt de bal weg. Mihułka heeft problemen om de bal te vangen. Mihułka schiet op doel. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 10:0

24e minuut.
Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Misiek rent richting de bal. Misiek passt de bal met de wreef. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mihułka rent richting de bal. Mihułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 11:0

25e minuut.
Cirignano speelt de bal door. Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Mihułka onderschept slim de pass. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 12:0

27e minuut.
Połubiński met een sublieme pass. Thiebaut is nu in balbezit. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 13:0

28e minuut.
Mihułka rent richting de bal. Mihułka speelt de bal door. Daar is Gawryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 14:0

29e minuut.
Cirignano met een sublieme pass. Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Mihułka draait met de bal, schiet en ... Thiebaut met een sublieme pass. Misiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Misiek passt de bal in één keer door. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mielcioiu met een sublieme pass. Klungelig pakt Thiebaut de bal. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 15:0

34e minuut.
Gawryś is nu in balbezit. Gawryś probeert naar een medespeler te passen. Mielcioiu rent richting de bal. Mielcioiu geeft de bal voor. Gawryś kopt de bal weg. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Mielcioiu passt de bal zonder na te denken. Misiek speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 16:0

38e minuut.
Misiek verovert de bal door een tackle van achteren. Misiek speelt de bal door. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 17:0

39e minuut.
Misiek heeft problemen om de bal te vangen. Misiek speelt de bal door. Klungelig pakt Thiebaut de bal. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 18:0

40e minuut.
van Lent geeft een hoge lob. Tkacz kopt de bal weg. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 19:0

42e minuut.
Misiek is nu in balbezit. Misiek met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 20:0

43e minuut.
Skriba kopt de bal weg. Tkacz is nu in balbezit. Połubiński speelt de bal door. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Misiek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gawryś springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daar is Tkacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkacz met een sublieme pass. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 21:0

45e minuut.
Misiek met een sublieme pass. Połubiński met een sublieme pass. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 6%, Arsenal_86 94%.
FC AwCiU - Arsenal_86 22:0

47e minuut.
Şerbănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bork verovert de bal door een tackle van achteren. Bork speelt de bal door. Gawryś rent richting de bal. Gawryś schiet op doel. Zəfərli bokst de bal weg. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 23:0

49e minuut.
Gawryś met een snelle inworp. Połubiński speelt de bal door. Mihułka rent richting de bal. Mihułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 24:0

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Połubiński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gawryś kopt de bal weg. Mihułka heeft problemen om de bal te vangen. Mihułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 25:0

51e minuut.
Misiek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihułka probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 26:0

52e minuut.
Inworp. Misiek met een snelle inworp. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 27:0

55e minuut.
Ceredero rent richting de bal. Klungelig pakt Ceredero de bal. Ceredero passt de bal met de wreef. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 28:0

57e minuut.
Bork kopt de bal weg. Misiek met een sublieme pass. Thiebaut heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 29:0

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Misiek neemt de hoekschop. Mihułka kopt de bal weg. Gawryś rent richting de bal. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 30:0

62e minuut.
Inworp. Ceredero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Misiek speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 31:0

63e minuut.
Tkacz rent richting de bal. Tkacz met een sublieme pass. Gawryś is nu in balbezit. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mihułka rent richting de bal. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Połubiński met een snelle inworp. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Gawryś speelt de bal door. Klungelig pakt Thiebaut de bal. Thiebaut speelt de bal door. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 32:0

66e minuut.
Arca Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawryś met de inworp. Połubiński geeft een lange en hoge pass. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 33:0

67e minuut.
Cirignano met een sublieme pass. Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihułka rent richting de bal. Mihułka draait met de bal, schiet en ... Zəfərli bokst de bal weg. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 34:0

68e minuut.
Misiek met de inworp. Mihułka speelt de bal door. Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 35:0

70e minuut.
Połubiński passt de bal in één keer door. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka rent richting de bal. Mihułka schiet op doel. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 36:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Połubiński met de inworp. Tkacz speelt de bal door. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Misiek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Mihułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stelmach rent richting de bal. Mihułka onderschept slim de pass. Mihułka met een sublieme pass. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 37:0

74e minuut.
Tkacz is nu in balbezit. Tkacz passt de bal met de wreef. Mihułka is nu in balbezit. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Misiek is nu in balbezit. Misiek probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 38:0

76e minuut.
Cirignano speelt de bal door. Şerbănescu rent richting de bal. Gawryś verovert de bal door een tackle van achteren. Gawryś schiet op doel. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 39:0

77e minuut.
Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thiebaut is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tkacz met een snel genomen vrije trap. Mihułka krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Połubiński probeert naar een medespeler te passen. Misiek met een sublieme pass. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 40:0

79e minuut.
Połubiński speelt de bal door. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś met een sublieme pass. Thiebaut rent richting de bal. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 41:0

80e minuut.
Şerbănescu speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Misiek neemt de hoekschop. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 42:0

82e minuut.
Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński speelt de bal door. Mihułka rent richting de bal. Mihułka haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 43:0

83e minuut.
Kraav geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Połubiński met een snelle inworp. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 44:0

86e minuut.
Połubiński speelt de bal door. Klungelig pakt Misiek de bal. Misiek passt de bal zonder na te denken. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut draait met de bal, schiet en ... Zəfərli bokst de bal weg. Mihułka met een sublieme pass. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 45:0

87e minuut.
Misiek rent richting de bal. Misiek probeert naar een medespeler te passen. Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiebaut schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 46:0

89e minuut.
Połubiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawryś is nu in balbezit. Gawryś passt de bal zonder na te denken. Thiebaut heeft problemen om de bal te vangen. Thiebaut met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Arsenal_86 47:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 5%, Arsenal_86 95%.
FC AwCiU - Arsenal_86 47:0