Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Kobylany ZKS Zamovia Zameczek
na 2 Tactiek 5-2-1-2
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
64.6 gemiddelde waardering 61
excellent Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Spaljević probeert naar een medespeler te passen. Murdzak is nu in balbezit. Spaljević speelt de bal door. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Bożej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Spaljević passt de bal met de wreef. Roczyński met een sublieme pass. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović geeft een hoge lob. Ubińa springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kunduracı geeft een hoge lob. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak passt de bal in één keer door. Tundur rent richting de bal. Tundur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Spaljević kopt de bal weg. Daar is Pawlusiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Spaljević onderschept slim de pass. Spaljević probeert naar een medespeler te passen. Vujinović rent richting de bal. Vujinović geeft een lange en hoge pass. Ubińa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Spaljević passt de bal met de wreef. Vujinović rent richting de bal. Vujinović passt de bal met de wreef. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Opsenica rent richting de bal. Opsenica speelt de bal door. Klungelig pakt Baten de bal. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 49%, ZKS Zamovia Zameczek 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Kobylany - ZKS Zamovia Zameczek 0:0

46e minuut.
Osorio komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Perner rent richting de bal. Perner geeft een lange en hoge pass. Lauaki kopt de bal weg. Tundur rent richting de bal. Tundur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Vujinović de bal. Vujinović passt de bal zonder na te denken. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński schiet op doel. Bożej bokst de bal weg.

52e minuut.
Opsenica kan de bal niet met de borst controleren. Opsenica met een sublieme pass. Tundur rent richting de bal. Tundur draait met de bal, schiet en ... Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Perner rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perner geeft een hoge lob. Opsenica springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Pawlusiński probeert naar een medespeler te passen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Tundur rent richting de bal. Tundur haalt uit met een fantastische trap. Osorio bokst de bal weg.

62e minuut.
Inworp. Pawlusiński met een snelle inworp. Spaljević speelt de bal door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap. Bożej bokst de bal weg. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Zapatero probeert naar een medespeler te passen. Perner rent richting de bal. Perner passt de bal zonder na te denken. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murdzak. Ubińa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vujinović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tundur onderschept slim de pass. Tundur speelt de bal door. Daar is Perner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perner geeft de bal voor. Opsenica krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Roczyński stond buitenspel. Salivar maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Perner rent richting de bal. Perner geeft een hoge lob. Opsenica krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Kobylany - ZKS Zamovia Zameczek 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Kobylany 64%, ZKS Zamovia Zameczek 36%.
Victoria Kobylany - ZKS Zamovia Zameczek 0:1