Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zamovia Zameczek Victoria Kobylany
5-2-1-2 Tactiek na 2
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
61.2 gemiddelde waardering 62.6
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Patzas geeft een lange en hoge pass. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spaljević met de inworp. Vujinović geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Bożej bokst de bal weg.

15e minuut.
Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević geeft de bal voor. Rodríguez Valdivieso rent richting de bal. Rodríguez Valdivieso draait met de bal, schiet en ... Bożej werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Spaljević probeert naar een medespeler te passen. Pawlusiński verovert de bal door een tackle van achteren. Vujinović rent richting de bal. Vujinović schiet op doel. Bożej probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Spaljević passt de bal in één keer door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović speelt de bal door. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński draait met de bal, schiet en ... Bożej bokst de bal weg.

34e minuut.
Baten is nu in balbezit. Baten geeft een lange en hoge pass. Murdzak is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Valdivieso schiet op doel. Bożej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Vujinović geeft een hoge lob. Daar is Rodríguez Valdivieso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Valdivieso verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Valdivieso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 56%, Victoria Kobylany 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Kobylany 0:0

46e minuut.
Stuhlfauth komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Stuhlfauth trapt de bal weg van het doel. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner geeft een lange en hoge pass. Tundur is nu in balbezit. Tundur haalt uit met een fantastische trap. Stuhlfauth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Hubler is nu in balbezit. Rodríguez Valdivieso verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Valdivieso passt de bal zonder na te denken. Roczyński rent richting de bal. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Salivar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spaljević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Bożej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński schiet op doel. Bożej werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Battello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa geeft de bal voor. Tundur maakt een snoekduik en kopt de bal. Stuhlfauth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Pawlusiński onderschept slim de pass. Spaljević verovert de bal door een tackle van achteren. Spaljević passt de bal zonder na te denken. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Murdzak speelt de bal door. Ochoa speelt de bal door. Perner rent richting de bal. Perner geeft de bal voor. Tundur krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Vujinović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roczyński de bal. Salivar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salivar krijgt een gele kaart. Roczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roczyński zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bożej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Spaljević is nu in balbezit. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Tundur is nu in balbezit. Tundur draait met de bal, schiet en ... Stuhlfauth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Kunduracı rent richting de bal. Tundur onderschept slim de pass. Baten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tundur is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Opsenica neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Kobylany 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 50%, Victoria Kobylany 50%.
ZKS Zamovia Zameczek - Victoria Kobylany 1:0