Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Ryki Victoria Lucim
boboski2Lazik Tactiek 15s3s11
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
68.9 gemiddelde waardering 64.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


5e minuut.
Baliński probeert naar een medespeler te passen. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski passt de bal in één keer door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zamojski is nu in balbezit. Ziaya met een sublieme pass. Baliński is nu in balbezit. Baliński geeft een hoge lob. Gronowski springt en kopt de bal. Piţurcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Coinac kopt de bal weg. Medda speelt de bal door. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger schiet op doel. Prikopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Victoria Lucim 0:1

19e minuut.
Medda is nu in balbezit. Medda geeft een lange en hoge pass. Häger is nu in balbezit. Häger haalt uit met een fantastische trap. Prikopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Victoria Lucim 0:2

21e minuut.
Ekoku verovert de bal door een tackle van achteren. Ekoku geeft de bal voor. Polanský kopt de bal weg. Ekoku geeft de bal voor. Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Polanský geeft een lange en hoge pass. Fajardo kopt de bal weg. Gębczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński geeft de bal voor. Medda heeft problemen om de bal te vangen. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Piţurcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zawiejski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ekoku geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen. Piţurcă bokst de bal weg.

33e minuut.
Léster Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Léster Blanco passt de bal met de wreef. Fajardo rent richting de bal. Fajardo geeft een lange en hoge pass. Häger krijgt zijn hoofd ertegen. Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Polanský passt de bal in één keer door. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Léster Blanco passt de bal met de wreef. Häger is nu in balbezit. Häger schiet op doel. Prikopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Medda passt de bal zonder na te denken. Truchanowski onderschept slim de pass. Inworp. Medda met de inworp. Fajardo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 54%, Victoria Lucim 46%.
Arsenal Ryki - Victoria Lucim 0:2

48e minuut.
Martínez Espín rent richting de bal. Martínez Espín passt de bal in één keer door. Gronowski rent richting de bal. Gronowski haalt uit met een fantastische trap. Piţurcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - Victoria Lucim 1:2

49e minuut.
Ekoku geeft een hoge lob. Gronowski heeft problemen om de bal te vangen. Gębczyński is nu in balbezit. Gronowski onderschept slim de pass. Gronowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Martínez Espín geeft een hoge lob. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ekoku passt de bal zonder na te denken. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Baliński geeft een lange en hoge pass. Gronowski krijgt zijn hoofd ertegen. Piţurcă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Ryki - Victoria Lucim 2:2

71e minuut.
Martínez Espín verovert de bal door een tackle van achteren. Ziaya probeert naar een medespeler te passen. Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński geeft een hoge lob. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Piţurcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 43%, Victoria Lucim 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Ryki - Victoria Lucim 2:2