Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Lucim Arsenal Ryki
15s3s11 Tactiek boboski2Lazik
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
63.3 gemiddelde waardering 69.9
excellent Schieten outstanding
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Plakias met een snelle inworp. Precel speelt de bal door. Fajardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajardo geeft de bal voor. Häger krijgt zijn hoofd ertegen. Prikopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Medda passt de bal in één keer door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo passt de bal met de wreef. Gulbrandsen rent richting de bal. Gulbrandsen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Caruccio heeft problemen om de bal te vangen. Caruccio probeert naar een medespeler te passen. Fajardo speelt de bal door. Häger rent richting de bal. Häger haalt uit met een fantastische trap. Prikopa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Medda onderschept slim de pass. Medda geeft een lange en hoge pass. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal Ryki 1:0

20e minuut.
Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Coinac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gronowski rent richting de bal. Gronowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Coinac de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baliński zal de hoekschop nemen. Gronowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Lucim - Arsenal Ryki 1:1

31e minuut.
Medda passt de bal zonder na te denken. Precel met een sublieme pass. Alonso rent richting de bal. Häger verovert de bal door een tackle van achteren. Häger draait met de bal, schiet en ... Prikopa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Baliński rent richting de bal. Baliński speelt de bal door. Zamojski rent richting de bal. Zamojski geeft een hoge lob. Gronowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Piţurcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Fajardo kopt de bal weg. Zamojski heeft problemen om de bal te vangen. Zamojski geeft een lange en hoge pass. Gronowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Polanský geeft de bal voor. Ziaya probeert naar een medespeler te passen. Baliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliński geeft een hoge lob. Gronowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zamojski passt de bal zonder na te denken. Jam-Jam speelt de bal door. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku geeft een hoge lob. Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Baliński is nu in balbezit. Baliński geeft de bal voor. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronowski rent richting de bal. Gronowski schiet op doel. Piţurcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zawiejski kopt de bal weg. Daar is Ekoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lucim 58%, Arsenal Ryki 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Lucim - Arsenal Ryki 1:1

47e minuut.
Medda onderschept slim de pass. Medda speelt de bal door. Precel is nu in balbezit. Precel geeft een lange en hoge pass. Häger springt en kopt de bal. Prikopa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Jam-Jam passt de bal zonder na te denken. Ekoku is nu in balbezit. Ekoku met een sublieme pass. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski draait met de bal, schiet en ... Piţurcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Medda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korsak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Baliński probeert naar een medespeler te passen. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zawiejski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Jam-Jam met de inworp. Ekoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekoku probeert naar een medespeler te passen. Gronowski is nu in balbezit. Gronowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Ekoku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zamojski rent richting de bal. Zamojski geeft een hoge lob. Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Fajardo heeft problemen om de bal te vangen. Fajardo met een sublieme pass. Häger bereikt de bal nog maar net als eerste. Häger draait met de bal, schiet en ... Prikopa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Lucim - Arsenal Ryki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Lucim 40%, Arsenal Ryki 60%.
Victoria Lucim - Arsenal Ryki 2:1