Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AwCiU Victoria Kobylany
8 Tactiek na 2
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
66 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
incredible Verdedigen excellent


11e minuut.
Lauaki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jaruga komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Buitenspel voor Borzyszkowski. Goede buitenspelval van de verdediging. Battello maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vujinović kopt de bal weg. Roczyński is nu in balbezit. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. Cucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Battello met een sublieme pass. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović passt de bal met de wreef. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Galiano probeert naar een medespeler te passen. Spaljević rent richting de bal. Spaljević probeert naar een medespeler te passen. Roczyński heeft problemen om de bal te vangen. Roczyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Mielcioiu rent richting de bal. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut passt de bal zonder na te denken. Misiek rent richting de bal. Misiek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Spaljević met een sublieme pass. Vujinović heeft problemen om de bal te vangen. Ceredero begaat een overtreding. Ceredero krijgt een gele kaart. Vujinović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vujinović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Roczyński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Galiano probeert naar een medespeler te passen. Ubińa rent richting de bal. Ubińa passt de bal met de wreef. Roczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Victoria Kobylany 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 46%, Victoria Kobylany 54%.
FC AwCiU - Victoria Kobylany 0:1

46e minuut.
Osorio komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Inworp. Galiano met de inworp. Spaljević rent richting de bal. Ubińa is nu in balbezit. Ubińa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Victoria Kobylany 0:2

50e minuut.
Thiebaut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunduracı verovert de bal door een tackle van achteren. Kunduracı geeft de bal voor. Vujinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujinović schiet op doel. Cucea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Thiebaut met een sublieme pass. Misiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Battello speelt de bal door. Misiek geeft de bal voor. Gawryś krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Roczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bork rent richting de bal. Bork geeft een lange en hoge pass. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski haalt uit met een fantastische trap. Osorio bokst de bal weg. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AwCiU - Victoria Kobylany 1:2

90e minuut.
Baten geeft een lange en hoge pass. Vujinović is nu in balbezit. Vujinović geeft de bal voor. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubińa schiet op doel. Cucea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AwCiU 54%, Victoria Kobylany 46%.
FC AwCiU - Victoria Kobylany 1:2