Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zamovia Zameczek Arsenal_86
5-2-1-2 Tactiek bezpieczna
50% Balbezit 50%
8% Spel op eigen helft 92%
75 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.1 gemiddelde waardering 41.8
very good Schieten good
very good Passen good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Hubler verovert de bal door een tackle van achteren. Hubler geeft een hoge lob. Ochoa kopt de bal weg. Tundur heeft problemen om de bal te vangen. Tundur met een sublieme pass. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 1:0

3e minuut.
Szczygielski passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perner zal de hoekschop nemen. Tundur krijgt zijn hoofd ertegen. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 2:0

5e minuut.
Hubler rent richting de bal. Hubler passt de bal met de wreef. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 3:0

5e minuut.
Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Szczygielski is nu in balbezit. Opsenica onderschept slim de pass. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Tundur rent richting de bal. Tundur speelt de bal door. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Perner probeert naar een medespeler te passen. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica schiet op doel. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kraav geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapatero met een snelle inworp. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Zapatero speelt de bal door. Daar is Opsenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opsenica passt de bal zonder na te denken. Tundur rent richting de bal. Tundur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 4:0

11e minuut.
Tundur probeert naar een medespeler te passen. Opsenica met een sublieme pass. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Klungelig pakt Opsenica de bal. Tundur rent richting de bal. Opsenica rent richting de bal. Opsenica draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tundur is nu in balbezit. Tundur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 5:0

17e minuut.
Murdzak passt de bal zonder na te denken. Perner speelt de bal door. Daar is Tundur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tundur haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 6:0

18e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa met een sublieme pass. Opsenica heeft problemen om de bal te vangen. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 7:0

22e minuut.
Perner is nu in balbezit. Perner geeft een lange en hoge pass. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 8:0

23e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa met een sublieme pass. Tundur rent richting de bal. Tundur draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 9:0

25e minuut.
Tundur controleert de bal met de borst. Tundur met een sublieme pass. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 10:0

27e minuut.
Zapatero met de inworp. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 11:0

29e minuut.
Hubler rent richting de bal. Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero speelt de bal door. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman begaat een overtreding. Opsenica raakt geblesseerd tijdens het duel. Zapatero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Opsenica krijgt zijn hoofd ertegen. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Murdzak passt de bal in één keer door. Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero geeft een hoge lob. Tundur heeft problemen om de bal te vangen. Tundur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Opsenica rent richting de bal. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 12:0

32e minuut.
Mijić geeft de bal voor. Inworp. Perner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tundur rent richting de bal. Tundur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perner probeert naar een medespeler te passen. Tundur heeft problemen om de bal te vangen. Tundur probeert naar een medespeler te passen. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 13:0

34e minuut.
Perner probeert naar een medespeler te passen. Ochoa probeert de bal aan de voet te houden. Tundur is nu in balbezit. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur geeft een hoge lob. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Murdzak is nu in balbezit. Murdzak passt de bal in één keer door. Perner speelt de bal door. Tundur rent richting de bal. Tundur schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Opsenica rent richting de bal. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 14:0

37e minuut.
Zapatero met de inworp. Opsenica is nu in balbezit. Tundur rent richting de bal. Tundur schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 15:0

39e minuut.
Zapatero rent richting de bal. Zapatero geeft een hoge lob. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perner probeert naar een medespeler te passen. Tundur rent richting de bal. Tundur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 16:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perner met een snelle inworp. Tundur rent richting de bal. Tundur schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hubler speelt de bal door. Tundur rent richting de bal. Tundur met een sublieme pass. Opsenica heeft problemen om de bal te vangen. Opsenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 17:0

43e minuut.
Hubler heeft problemen om de bal te vangen. Arca Vázquez rent richting de bal. Met opzet legt Melikyan zijn tegenspeler op de grond. Melikyan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. Opsenica rent richting de bal. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 18:0

45e minuut.
Łojek heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Perner met de inworp. Tundur is nu in balbezit. Tundur schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 9%, Arsenal_86 91%.
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 18:0

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perner zal de hoekschop nemen. Tundur is nu in balbezit. Tundur draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Szczodrowski speelt de bal door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa speelt de bal door. Tundur rent richting de bal. Tundur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Klungelig pakt Kraav de bal. Opsenica speelt de bal door. Tundur probeert de bal met de borst te controleren. Tundur schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 19:0

49e minuut.
Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner passt de bal zonder na te denken. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 20:0

51e minuut.
Opsenica is nu in balbezit. Opsenica probeert naar een medespeler te passen. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 21:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perner met een snelle inworp. Daar is Tundur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tundur haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Perner is nu in balbezit. Perner met een sublieme pass. Tundur is nu in balbezit. Tundur haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 22:0

56e minuut.
Arca Vázquez speelt de bal door. Daar is Szczygielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opsenica verovert de bal door een tackle van achteren. Tundur is nu in balbezit. Tundur draait met de bal, schiet en ... Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Opsenica de bal. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 23:0

59e minuut.
Zapatero is nu in balbezit. Zapatero met een sublieme pass. Tundur heeft problemen om de bal te vangen. Tundur haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kraav met een sublieme pass. De Piero speelt de bal door. Klungelig pakt Tundur de bal. Tundur schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 24:0

61e minuut.
Kosman rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapatero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Salivar speelt de bal door. Perner is nu in balbezit. Perner passt de bal zonder na te denken. Tundur rent richting de bal. Tundur draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 25:0

62e minuut.
Arca Vázquez speelt de bal door. Daar is Szczygielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 26:0

64e minuut.
Szczygielski rent richting de bal. Szczygielski passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zapatero neemt de hoekschop. Opsenica maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur schiet op doel. Zəfərli bokst de bal weg. Perner is nu in balbezit. Perner geeft de bal voor. Opsenica springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 27:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ochoa met de inworp. Tundur rent richting de bal. Tundur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 28:0

67e minuut.
Zəfərli trapt de bal weg van het doel. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Tundur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tundur draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Salivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salivar geeft een lange en hoge pass. Ochoa probeert naar een medespeler te passen. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 29:0

70e minuut.
Tundur heeft problemen om de bal te vangen. Tundur speelt de bal door. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 30:0

71e minuut.
Szczygielski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şerbănescu komt het veld opgelopen. Arca Vázquez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opsenica onderschept slim de pass. Daar is Opsenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 31:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapatero met de inworp. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 32:0

73e minuut.
Stelmach geeft een lange en hoge pass. Ochoa kopt de bal weg. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zapatero met een sublieme pass. Perner is nu in balbezit. Perner passt de bal met de wreef. Opsenica rent richting de bal. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 33:0

77e minuut.
Şerbănescu heeft problemen om de bal te vangen. Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zapatero neemt de hoekschop. Opsenica krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 34:0

81e minuut.
Opsenica is nu in balbezit. Opsenica passt de bal met de wreef. Tundur rent richting de bal. Tundur schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 35:0

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zapatero met de inworp. Klungelig pakt Opsenica de bal. Opsenica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Zəfərli trapt de bal weg. Pawlusiński kopt de bal weg. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 36:0

86e minuut.
Zapatero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opsenica speelt de bal door. Perner met een sublieme pass. Tundur is nu in balbezit. Tundur draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tundur geeft een hoge lob. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 37:0

87e minuut.
De Piero heeft problemen om de bal te vangen. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica probeert naar een medespeler te passen. Tundur is nu in balbezit. Tundur draait met de bal, schiet en ... Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 38:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 6%, Arsenal_86 94%.
ZKS Zamovia Zameczek - Arsenal_86 38:0