Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal_86 ZKS Zamovia Zameczek
bezpieczna Tactiek 5-2-1-2
45% Balbezit 55%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 69
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 43.5
good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Şerbănescu passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perner zal de hoekschop nemen. Štofa rent richting de bal. Štofa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:1

1e minuut.
Cirignano met een sublieme pass. Şerbănescu heeft problemen om de bal te vangen. Štofa onderschept slim de pass. Štofa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Opsenica kan de bal niet met de borst controleren. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Kraav geeft een hoge lob. Prezado kopt de bal weg. Perner speelt de bal door. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Patzas is nu in balbezit. Patzas probeert naar een medespeler te passen. Opsenica rent richting de bal. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:2

5e minuut.
Cirignano probeert naar een medespeler te passen. Şerbănescu rent richting de bal. Opsenica onderschept slim de pass. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Zəfərli trapt de bal weg van het doel. Imhasly kopt de bal weg. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Štofa rent richting de bal. Štofa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Alvim heeft problemen om de bal te vangen. Alvim geeft een lange en hoge pass. Opsenica is nu in balbezit. Štofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štofa is nu in balbezit. Štofa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Şerbănescu is nu in balbezit. Orellana onderschept slim de pass. Orellana passt de bal in één keer door. Štofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa draait met de bal, schiet en ... Zəfərli bokst de bal weg. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:3

12e minuut.
Cirignano probeert naar een medespeler te passen. Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opsenica onderschept slim de pass. Opsenica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Štofa rent richting de bal. Štofa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Perner speelt de bal door. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica met een sublieme pass. Štofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Şerbănescu de bal. Zapatero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Štofa de bal. Štofa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:4

18e minuut.
Orellana is nu in balbezit. Štofa speelt de bal door. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:5

20e minuut.
Cirignano is nu in balbezit. Zapatero verovert de bal door een tackle van achteren. Zapatero probeert naar een medespeler te passen. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Zapatero met een sublieme pass. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner speelt de bal door. Opsenica is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zapatero met een sublieme pass. Daar is Perner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perner probeert naar een medespeler te passen. Štofa rent richting de bal. Štofa draait met de bal, schiet en ... Zəfərli bokst de bal weg. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Štofa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:6

27e minuut.
Prezado speelt de bal door. Perner speelt de bal door. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:7

29e minuut.
Daar is Opsenica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opsenica probeert naar een medespeler te passen. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Štofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:8

29e minuut.
Orellana is nu in balbezit. Orellana passt de bal met de wreef. Perner speelt de bal door. Daar is Štofa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štofa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zəfərli bokst de bal weg. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:9

30e minuut.
Şerbănescu speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orellana zal de hoekschop nemen. Štofa probeert de bal met de borst te controleren. Štofa passt de bal in één keer door. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:10

33e minuut.
Perner is nu in balbezit. Perner passt de bal zonder na te denken. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:11

35e minuut.
Arca Vázquez geeft een lange en hoge pass. Imhasly heeft problemen om de bal te vangen. Alvim met een sublieme pass. Štofa rent richting de bal. Štofa haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli bokst de bal weg.

37e minuut.
Alvim controleert de bal met de borst. Alvim speelt de bal door. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:12

40e minuut.
Prezado probeert naar een medespeler te passen. Opsenica heeft problemen om de bal te vangen. Opsenica probeert naar een medespeler te passen. Štofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zapatero heeft problemen om de bal te vangen. Zapatero met een sublieme pass. Štofa rent richting de bal. Štofa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Prezado kopt de bal weg. Şerbănescu rent richting de bal. Orellana verovert de bal door een tackle van achteren. Orellana schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 89%, ZKS Zamovia Zameczek 11%.
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:12

48e minuut.
Štofa passt de bal met de wreef. Perner speelt de bal door. Štofa is nu in balbezit. Štofa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:13

49e minuut.
Štofa rent richting de bal. Štofa probeert naar een medespeler te passen. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:14

50e minuut.
Štofa rent richting de bal. Opsenica is nu in balbezit. Štofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:15

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orellana zal de hoekschop nemen. Opsenica rent richting de bal. Opsenica draait met de bal, schiet en ... Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Štofa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:16

52e minuut.
Şerbănescu geeft een hoge lob. Perner bereikt de bal nog maar net als eerste. Perner passt de bal zonder na te denken. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Štofa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kraav de bal onder controle te krijgen. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa rent richting de bal. Štofa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Inworp. Orellana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štofa rent richting de bal. Štofa haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Štofa is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Orellana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Štofa heeft problemen om de bal te vangen. Štofa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Prezado verovert de bal door een tackle van achteren. Prezado speelt de bal door. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel. Zəfərli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:17

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orellana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štofa controleert de bal met de borst. Štofa haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:18

59e minuut.
Daar is Şerbănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opsenica onderschept slim de pass. Opsenica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Perner de bal. Perner passt de bal zonder na te denken. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. De Piero passt de bal met de wreef. Kraav probeert naar een medespeler te passen. Štofa is nu in balbezit. Štofa passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Nalot kopt de bal weg. Zapatero heeft problemen om de bal te vangen. Zapatero probeert naar een medespeler te passen. Opsenica rent richting de bal. Opsenica schiet op doel. Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štofa is nu in balbezit. Štofa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:19

68e minuut.
Patzas kopt de bal weg. Zapatero met een sublieme pass. Opsenica heeft problemen om de bal te vangen. Štofa rent richting de bal. Štofa draait met de bal, schiet en ... Zəfərli bokst de bal weg. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:20

69e minuut.
Cirignano probeert naar een medespeler te passen. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa verovert de bal door een tackle van achteren. Štofa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:21

70e minuut.
Şerbănescu speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Štofa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štofa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Zapatero rent richting de bal. Cirignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirignano passt de bal met de wreef. Orellana bereikt de bal nog maar net als eerste. Orellana passt de bal met de wreef. Zəfərli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:22

74e minuut.
Perner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Opsenica de bal. Opsenica passt de bal met de wreef. Štofa is nu in balbezit. Štofa draait met de bal, schiet en ... Paal! Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Orellana kopt de bal weg. Opsenica rent richting de bal. Opsenica met een sublieme pass. Štofa is nu in balbezit. Štofa draait met de bal, schiet en ... Zəfərli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Štofa rent richting de bal. Štofa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:23

76e minuut.
Zapatero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapatero passt de bal zonder na te denken. Opsenica heeft problemen om de bal te vangen. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Zəfərli trapt de bal weg van het doel. Zapatero kopt de bal weg. Klungelig pakt Štofa de bal. Štofa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Patzas probeert naar een medespeler te passen. Perner is nu in balbezit. Perner passt de bal in één keer door. Štofa rent richting de bal. Štofa schiet op doel. Zəfərli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:24

80e minuut.
De Piero rent richting de bal. De Piero passt de bal in één keer door. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Paal!

82e minuut.
Şerbănescu rent richting de bal. Orellana onderschept slim de pass. Orellana geeft de bal voor. Opsenica is nu in balbezit. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:25

84e minuut.
Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Opsenica springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Imhasly verovert de bal door een tackle van achteren. Imhasly met een sublieme pass. Opsenica rent richting de bal. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:26

88e minuut.
Orellana speelt de bal door. Opsenica bereikt de bal nog maar net als eerste. Opsenica haalt uit met een fantastische trap. Zəfərli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Štofa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:27

90e minuut.
Orellana met een snelle inworp. Štofa bereikt de bal nog maar net als eerste. Štofa passt de bal met de wreef. Opsenica rent richting de bal. Opsenica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal_86 88%, ZKS Zamovia Zameczek 12%.
Arsenal_86 - ZKS Zamovia Zameczek 0:28